Berniukiško tipo figūra: rauktinukais puošta palaidinė

Puošniai atrodantis viršutinei kūno daliai skirtas drabužis vizualiai suteiks apimties iš prigimties neiškilioms formoms. Prie tokios palaidinės rekomenduojama derinti juodas kelnes aukštu liemeniu, kurios pabrėš liemenį ir sukurs dailų kontrastą tarp viršaus ir apačios, – figūra atrodys ne tokia kampuota, rašo purewow.com.
Aprangos derinys darbui

Smėlio laikrodžio figūra: suknelė platėjančiomis rankovėmis

Turbūt kuo puikiausiai žinote, kad pieštuko formos sijonai ir futliaro tipo suknelės jums tinka tobulai. Ar kada esate pagalvojusios, kad padailinti figūrą gali ir rankovės? Trijų ketvirčių ilgio platėjančios rankovės žvilgsnį nukreipia būtent į jūsų liemenį ir vizualiai plonina rankas.
Aprangos derinys darbui

Kriaušės tipo figūra: priekyje surišami marškiniai

Šis akcentas pabrėžia liemenį – siauriausią kūno vietą. Derinkite prie tokio viršutinės kūno dalies drabužio vizualiai kojas ilginančius kiulotus. Kadangi šio tipo kelnės apačioje nesiaurėja, jūsų šlaunys neatrodys pernelyg masyvios. Toks figūrą vizualiai patobulinantis derinys neabejotinai vertas jūsų ir visų aplinkinių dėmesio.
Aprangos derinys darbui

Didelė krūtinė: raštuotos kelnės

Tokiu atveju akcentuoti rekomenduojama kojas pasirenkant stambiais raštais margintas kelnes, kurios padės atitraukti dėmesį nuo krūtinės. Esminė taisyklė – viršutinei kūno daliai parinkti kuo paprastesnį drabužį. Svarbu nepamiršti, kad pernelyg ryškios spalvos įvaizdį gali paversti neprofesionaliu.
Aprangos derinys darbui

Esate neaukšta: kombinezono imitacija

Kaip ir tikro kombinezono atveju, toks drabužis padeda sukurti ištisą liniją tokiu būdu vizualiai pridėdamas ūgio. Tiesa, yra ir šioks toks skirtumas: imitacijos atveju galite atskirai kontroliuoti viršutinę ir apatinę kombinezono imitacijos dalis: apatinė dalis neatrodys per ilga, o viršutinė – pernelyg trumpa.
Aprangos derinys darbui
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)