Lietuviškas vaikų mados ženklas „OXOX“ kuria žaismingus, vaikystę pabrėžiančius ir laisvai vaikams judėti leidžiančius drabužius iš švelnaus ir minkšto ekologiško trikotažo tiek mergaitėms, tiek ir berniukams, kurių ūgis nuo 62 iki 164 cm. Vienas pagrindinių išskirtinumų - originaliai sukurti medžiagų raštai kiekvienai kolekcijai, taip pat ant drabužių „nutupiantys“ žaismingi užrašai iš lietuviškų pasakų ar jų personažų. Šios kolekcijos yra skirtos įdomiai ir aktyviai vaikų kasdienybei nuo pirmadienio iki sekmadienio.

Viena svarbiausių prekinio ženklo vertybių - kurti vaikišką madą vaikams, nepaverčiant vaikų mažomis suaugusiųjų kopijomis, o leidžiant jiems pažinti ir tyrinėti patį vėjavaikiškiausią laikotarpį - vaikystę. Teikiamas prioritetas vaikų komfortui, sveikatai ir judėjimo laisvei, tačiau lygiai taip pat svarbus yra vaikų kūrybingumas, jų saviraiška ir skirtingos jų asmenybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)