Čia pasitiko vasariškai nusiteikę draudimo įmonės darbuotojai, kurie tądien rengėsi išvykai į vaikų dienos centrą – ten darbuotojai savanoriauja, organizuodami laisvalaikio užsiėmimus vasarojantiems vaikams.

Tad penktadienį draudimo verslo atstovai į darbą atvyko formalią aprangą pakeitę į neįpareigojančius, spalvingesnius ir laisvesnius drabužius. Dominavo daugiau nei įprastai spalvų, drąsesnių aprangos detalių, pomėgius ir charakterį atskleidžiančių drabužių. Netrūko ir sportinio stiliaus – mat vyriškoji kolektyvo dalis rengėsi futbolo turnyrui.

Darbuotojai prasitarė, kad įmonė neturi labai formalaus aprangos kodo, čia dominuoja skandinaviškas požiūris į aprangą – patogus, stilingas ir kartu subtilus bei neperkrautas.

„Biure galiojantis „švaraus stalo“ principas atsispindi ir darbuotojų aprangoje, ir elgesyje, ir darbo kultūroje. Kiekvienas darbuotojas darbo dienos pabaigoje savo darbo stalą palieka visiškai švarų – visi asmeniniai daiktai ir dokumentai nunešami į asmeninę spintelę. Neapkrauti stalų popieriniais dokumentais, neužkandžiauti darbo vietoje, nepalikti neplautų kavos puodelių, nesutvarkytų posėdžių salių, kalbėtis telefonu tam skirtuose kambariuose, netrukdant kolegoms – visa tai kuria „švarų“ mikroklimatą, pagarbą savo ir kolegų darbui“, – pasakojo „Gjensidige“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims Raminta Vileniškienė.

Šiuos nuostatos persmelkia ir aprangos stilių – laisvė, saviraiška, patogumas ir kartu pagarba įmonės kultūrai ir kolegoms. Šis penktadienio tradicija tapęs pokytis sukuria gerų emocijų ir užtikrina puikią darbo savaitės pabaigą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)