1. Laisvi susagstomi marškinėliai

Apvalesnių formų moterys ir merginos žino, kaip svarbu tinkamas marškinėlių dydis. Vertėtų pirkti vienu dydžiu didesnius marškinėlius, kad ties krūtine esantis susegimas neišsiskirtų. Vėliau galima susiaurinti tokių marškinėlių liemenį ir rankoves. Persirengimo kambaryje pakilnokite rankas, pažiūrėkite, ar per susegimą marškinėliai nesiskečia ir nesimato liemenėlė.

2. Prigludę marškinėliai po marškiniais

Vilkėkite prigludusius marškinėlius, kurie dengtų liemenėlę. Rinkitės kūno spalvos, jei marškiniai balti ar šviesūs, ir juodą, jei marškiniai tamsesnių spalvų.
Stilius

3. Gero kirpimo švarkelis, kuris įrėmintų pečius

Gero, kokybiško kirpimo švarkelis – nesenstantis drabužis. Jis ne tik pridengia įvairius netobulumus, bet jo tiesios, aiškios linijos suteikia vientisumo ir atitraukia dalį dėmesio nuo krūtinės.
Stilius

4. Sijonkelnės

Viršutinė kūno dalis jau turi apimties, metas paplatinti apatinę dėl simetrijos. Naujas mėgstamas jūsų drabužis turėtų būti sijonkelnės. Jos ne tik dailios, bet ir be galo smagiai dėvisi.
Stilius

5. Įliemenuota suknelė

Jokių tunikų – atrodysite kaip beformis kupstas. Išryškinkite smėlio laikrodžio figūrą su įliemenuota suknele. Jūsų tipo figūrai visada tiks platėjančios suknelės ar palaidinės rankovės.
Stilius

6. Palaidinė su gilia trikampe iškirpte, pro kurią matosi tarpelis tarp krūtų

Viskam savas laikas, taip pat ir gilesnei iškirptei. Su ja ne tik pabrėšite elegantišką kaklą, toks apverstas trikampis ilgina liemenį ir jį pabrėžia.
Stilius
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)