Kas galėtų netikti šiai nuostabiai moteriai, pamanytumėte? Ch. Brinkley sako, kad jos amžiaus moterims verčiau vengti švarkų iš tvido audinio.

Tvidas – tai netankus, smulkaus rašto audinys, austas iš vilnonių verpalų. Anksčiau tvido audinys buvo asocijuojamas su akademine visuomene – tvido švarkus vilkėjo profesoriai, aukštesnes pareigas užimantys laboratorijų darbuotojai. Tačiau laikui bėgant ši aprangos detalė tapo nepamainoma stileivų garderobe.

Garsiosios Coco Chanel tvido švarkelį turėti trokšta kiekviena madai neabejinga moteris, tačiau, anot Ch. Brinkley, tokio tipo aprangos detalė vyresnio amžiaus damą gali pasendinti net keleriais metais.

„Jauna mergina, vilkinti „Chanel“ tvido švarkelį, veikiausiai, atrodyti nuostabiai. Bet jaučiu, kad mano amžiaus moterims jis prideda kelis papildomus metus“, – atviravo supermodelis.

Anot Ch. Brinkley, su amžiumi kiekvienos moters garderobas turėtų tapti kuo paprastesnis. Modelis sako, kad geriausiai jaučiasi vilkėdama senus džinsus, kašmyro megztuką, džinsinius ar paprastus baltus marškinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)