Nevykusių pirkinių nuotraukos patenka į tą fotoreportažų kategoriją, iš kurios galima gardžiai pasijuokti.

Iš kinų puslapio užsakytas dailus skater tipo sijonėlis, ant kurio etiketės puikuojasi dydis M, iš tiesų gali būti gerokai mažesnis. Ne S, ne XS, o net XXS – juk Azijos gyventojos pasižymi labai smulkiomis kūno formomis, tad ir dydžiai ten ne visuomet atitinka europietiškus standartus.

O štai prie kūno priglundanti suknelė, nuotraukoje ant modelio atrodanti fantastiškai, apvalesnių formų moteriai realybėje gali būti tokia ankšta, kad į ją spraudžiantis reiktų net sulaikyti kvapą.

O kur dar situacijos, kai, iš pažiūros, kokybiška suknelė pasirodo esą pasiūta iš itin prastos, besiglamžančios ar net užuolaidų audinį primenančios medžiagos.

Kodėl svarbu gerai įvertinti, ar drabužis atitinka jūsų kūno formas ir kodėl nereikėtų aklai pirkti geidžiamos prekės, išvysite šioje fotogalerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)