Paplūdimyje, kur prie pat Palangos tilto nugula gausybė saulės vonių entuziastų, sutikome ir šaunių tautiečių, kurie nevaržomi jokių kompleksų mielai pozavo priešais fotoobjektyvą. Smagu tai, kad drąsos nepristigo nei jauni, nei vyresni, nei liekni, nei apkūnesni. Ir įsiamžinti panoro ne tik moterys ar merginos, bet ir vyrai bei vaikinai.

Vieni žaidė tinklinį, kiti linksminosi draugų kompanijoje, treti gaivinosi šaltais gėrimais ar kepinosi kaitrios saulės spinduliuose.

O kai DELFI Stilius pasirodė paplūdimyje, pasipuošę spalvingais, margais maudymosi kostiumėliais, kūnus įsitepę apsauginiais kremais ir jau per kelias dienas įdegti spėję pajūrio lankytojai netruko pasirodyti visu gražumu.

Belieka pasigrožėti ir pasidžiaugti, kad mūsų krašto žmonės nesidrovi savęs, o niekam nereikalingas kuklumas iš kurortų pamažu dingsta. O ir bikinių bei kitokių maudymosi kostiumėlių arsenalas poilsiautojų garderobe – ypatingas ir vis spalvingesnis. Nuobodulį iš paplūdimio veja originalumas ir seksualus patrauklumas.

O jūs ar išdrįstumėte papozuoti DELFI Stiliui paplūdimyje?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)