Indrė mieliau renkasi sukneles nei kelnes. Moteris niekada nebijo eksperimentuoti su spalvomis ir įmantresniais suknelių modeliais.

Viena įspūdingiausių I. Kavaliauskaitės-Morkūnienės suknelių – jos vestuvinė. 2015 metais per judviejų su Jogaila vestuves nuotaka vilkėjo dizainerės Ramunės Piekautaitės kurtą prabangią suknelę atvirais pečiais, kurią puošė labai ilgas šleifas, o audinys buvo margintas gėlių raštais.

Jogailos Morkūno ir Indrės Kavaliauskaitės vestuvės

Daug įspūdingų suknelių Indrė pakeitė ir vesdama projektą „Šok su manimi“, kurios buvo viena už kitą moteriškesnės ir tapo daugelio žmonių apkalbos objektu.

Visada stilinga ir pasitempusi Indrė niekada neprašauna savo garderobo pasirinkimais. Jos stilius – moteriškas, subtilus ir romantiškas. Tai galima įsitikinti DELFI Stilius fotogalerijoje, nes šviesiaplaukė moteris niekada nepraslysta pro fotografų objektyvus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)