Geri ir tinkamai parinkti aksesuarai gali pagyvinti ir net pakeisti visą drabužių derinį. Svarbiausia, kad jie nekonkuruotų su drabužiu, ir, juo labiau, neužgožtų tavęs. Aksesuarai turi papildyti aprangą arba tapti pagrindiniu jos akcentu.

Žiedai, pakabukai, auskarai, ilgi karoliai, akiniai nuo saulės, apyrankės, skrybėlės – tai nesibaigiantis stiliaus saldainiukų sąrašas, iš kurių turi išsirinkti savo favoritus, kurie papildys tavo išvaizdą kiekvieną dieną, ypač, jei mėgsti rengtis švariu ir minimalistiniam artimu stiliumi.

Gali apsirengti visiškai paprastus skinny džinsus, platesnio kirpimo palaidinę, mėgstamus sportinius batelius ir šiek tiek pažaisti: ar su dideliais ir spalvotais akiniais nuo saulės, ar su įdomiais aksesuarais, o gal, priešingai – minimalistinėmis deimantų akutėmis ausyse ir plonute grandinėle palei pat kaklą?

Trumpi patarimai, į ką verta atkreipti dėmesį renkantis aksesuarus:

Sezoniškumas. Vasarą ir žiemą aksesuarus renkamės kiek kitokius: šaltuoju metų laiku norisi sunkesnių, grubesnių, tvaresnių akcentų, jaukesnių tekstūrų ir šiltesnių audinių (kepurės, pirštinės, šalikai, kojinės).

Šiltuoju metų laiku, priešingai, ryškesnių spalvų, daugiau sluoksnių ir žaismės, deriname skirtingus metalus, margumus ir akmenis – kuo įvairiau, tuo smagiau. Leisk vieniems pailsėti ir luktelėti kito sezono, taip jie tarnaus ilgiau – lengvutės grandinėlės ar minimalistiniai auskarai tinkami visais metų laikais, tad jų toli nepaslėpk – gal ryt jau norėsi juos išsitraukti.

Klasika. Šiame garderobo stalčiuje guli taurieji metalai ir brangūs ar pusbrangiai akmenys, kokybiška, akies nerėžianti bižuterija ir laiko patikrinti deriniai. Jie itin kokybiški, derantys prie visko ir visada, jie nekrenta į akis ir neatrodo iššaukiančiai, bet visada būna pastebėti dėl savo paprastumo ir subtilumo.

Dėliokis prioritetus pati: auksinė grandinėlė su maža akute, tauraus metalo žiedas, lengva apyrankė, kuri tiks ir prie paprastų marškinėlių, ir prie vakarinės suknelės.

Mano asmeninis pasirinkimas: itin maži auskarai su deimančiukais, trys man svarbią simbolinę reikšmę turintys žiedai su akmenimis ir grandinėlė su mano vyrų pirmosiomis vardo raidėmis. Jie vos pastebimi, bet jau tapę mano vizitine kortele. Ir, žinoma, neišeinu iš namų be laikrodžio bei akinių nuo saulės.

Ekstravagancija. Masyvūs, ryškūs, su įdomiomis detalėmis, iš įvairių medžiagų. Juk kartais norisi išbandyti kažką naujo, drąsaus, kitokio. Tiesa, jei jau renkiesi tokį papuošalą, kuris akivaizdžiai bus viso derinio centras – drabužius derink atidžiai, prioritetą teikdama nuosaikesniems variantams.

Atrinkau savo must-have aksesuarus, kurie, būdami tavo spintoje, papildys tavo individualų stilių:
Aksesuarai

1. „Body Talk“ bodis 2. „Dolce & Gabbana“ akiniai nuo saulės 3. „Butiq.lt“ laikrodis 4. „Silk Philosophy“ apyrankė 5. „Butiq.lt“ apyrankė 6. „Butiq.lt“ laikrodis 7. „Chloe“ rankinė

Nuolaidos kodasGILYTE.

Daugiau patarimų – www.gilyte.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)