Vos užėjus į šį turgų akys ima raibti nuo prekių gausos. Čia galima nusipirkti tiek naujų, tiek dėvėtų apdarų. Tiesa, avalynės pasirinkimas nėra labai didelis, o ir didžioji dalis pasiūlos – sportiniai bateliai.

Tačiau drabužių čia apstu. Viena turgavietėje dirbanti pardavėja pasakojo, kad naujus drabužius siunčiasi iš Italijos, tuomet juos perparduoda čia – Palangoje.
Palangos turgus

Kita prekybininkė atskleidė, kad parduoti skirtus apdarus jai specialiai siuva siuvėjos. Esą antrą tokį drabužį pamatyti gatvėje beveik neįmanoma, dauguma prekių yra vienetinės. Štai, už rankų darbo marškinius gali tekti atseikėti ir 95 eurus.

Turgavietės prekybininkai tikina sekantys naujausias mados tendencijas. Pardavėjos puikiai išmano, kuris daiktas vertingesnis, paklausesnis.

„Aš siunčiuosi tik madingus drabužius ir pirkėjams visuomet pirmiausia siūlau tik šio sezono naujienų“, – „DELFI stiliui“ teigė viena turgaus prekeivių.

Ji pridūrė, kad šalyje įvedus eurą prekių tikrai nebrangino: „Prekių visada atsivežu iš Italijos, o ten yra tas pats euras, todėl kokios buvo kainos, tokios ir liko.“

Tiesa, ne viskas Palangos turguje brangu ir nauja. Yra gausu didelių iškabų, kurios vilioja klientus dėvėtų drabužių nusipirkti itin pigiai, – nuo 1 iki 5 eurų.
Palangos turgus

„Kainos tikrai geros, nededame antkainių, nes čia ne parduotuvės, nereikia specialaus apšvietimo, mokėti brangios nuomos ir panašiai. Jei bus brangu – žmonės nepirks“, – pasakojo viena iš sutiktų pardavėjų.

Ji taip pat atskleidė, kad turguje apsiperka ne tik Palangos miesto gyventojai, bet ir poilsiautojai: „Vasarą prekiauti sekasi gerai, bet šaltuoju sezonu, kai miestas ištuštėja, klientų būna mažiau,“

Pristatome jums 8 skirtingus drabužių derinius, kuriuos sukūrėme Palangos turguje:

1 derinys:

Pirmasis derinys

Megztinis – 5 Eur
Palaidinė – 5 Eur
Kelnės – 15 Eur
Diržas – 5 Eur
Rankinė – 8 Eur

2 derinys:

Antras derinys

Marškiniai – 40 Eur
Kelnės – 25 Eur
Diržas – 5 Eur
Batai – 10 Eur

3 derinys:

Trečias derinys

Palaidinė – 5 Eur
Šortukai – 15 Eur

4 derinys:

Ketvirtas derinys

Suknelė – 24 Eur

5 derinys:

Penktas derinys

Palaidinė – 40 Eur
Šortukai – 15 Eur
Rankinė – 29 Eur

6 derinys:

Šeštas derinys

Megztinis – 46 Eur
Marškiniai – 95 Eur
Šortukai – 5 Eur

7 derinys:

Septintas derinys

Megztinis – 21 Eur
Kelnės – 25 Eur

8 derinys:

Aštuntas derinys

Suknelė – 21 Eur
Rankinė – 36 Eur

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)