Pastebėjome, kad stilinga apranga ypač svarbi stipriosios lyties atstovams. Galima teigti, kad Palangoje susirinko mados tendencijų paisantys, didelį dėmesį savo įvaizdžiui skiriantys vyrai.

Didžioji dalis rinkosi laisvalaikio drabužius, kai kurie į šį neįpareigojantį stilių įmaišė šiek tiek klasikos apsivilkdami tradicinio kirpimo marškinius. Žinoma, buvo ir tokių, kurie atostogaudami išliko ištikimi solidžiam stiliui.

Pastebėtina, kad pajūrio kurorte moterys taip pat mielai renkasi laisvalaikio stilių. Atostogaudamos jos atsisako nepatogios avalynės ir įsispiria į patogius, stilingai atrodančius sportinius batelius.

Madingai atrodyti mėgsta ne tik jaunos, bet ir brandesnio amžiaus moterys. Jos renkasi neiššaukiančius, tačiau ganėtinai jaunatviškus drabužių derinius, pasikliauja pastelinėmis spalvomis.

Palangos miesto gyventojų ir svečių stilius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)