Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo kvapą gniaužiančią šleifinę „Dior“ mados namų suknelę, specialiai jai sukurtą naujosios „Dior“ kūrybos vadovės Marios Grazios Chiuri.

Puošni suknelė buvo pasiūta iš atlaso medžiagos, M. Kerr pageidavimu buvo ilgarankovė, aukšta apykakle. Žengdama prie altoriaus 34-erių manekenė vilkėjo ir nuometą.

Dalindamasi prisiminimais apie gegužę įvykusias tuoktuves amerikiečių leidiniui „Vogue“, manekenė atvirai sakė negalėjusi įsivaizduoti gražesnės vestuvinės suknelės šiai svarbiai dienai.

Suknelės dizainui įkvėpimo semtąsi iš ikoniškosios Grace Kelly ir 1956-aisiais jos vilkėtos vestuvinės suknios.

„Anksčiau mano stilius buvo laisvesnis, bohemiškesnis, tačiau šiame gyvenimo etape man norisi atsigręžti į mados praeitį. Didžiausios mano įkvėpėjos – Grace Kelly, Audrey Hepburn ir mano senelė, kuri, būdama 80-ies, turi pavydėtiną stiliaus pojūtį: gražios kelnės, balta palaidinė, šalikėlis ir „kitten heel“ aukštakulniai...“ – leidiniui pasakojo M. Kerr, po tuoktuvių pasirinkusi Spiegel pavardę.

Pasak „Vogue“, tiek jaunikis, tiek M. Kerr sūnus Flynnas iš pirmosios santuokos pasirinko vintažinius „Dior“ kostiumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)