Išklausę oficialių kalbų ir sveikinimų, žinomi šalies verslininkai, politikai, menininkai, pramogų pasaulio atstovai pasinėrę į jaukų bendravimą.

Prancūzijos rezidencijos kieme apsilankęs DELFI Stilius įamžino, kaip tą vakarą buvo pasipuošę svečiai. Bene labiausiai dėmesį patraukė susirinkusiųjų aksesuarai, kurie buvo ryškūs, originalūs, dar niekur nematyti.

Šventės metu ponios ir panelės rinkosi puošnius, prabangius, tačiau nenuobodžius stiliaus akcentus.

Aprangos deriniuose dominavo margaspalviai, masyvūs papuošalai, įmantrūs galvos aksesuarai, įvairaus dydžio delninukės. Nemažai svečių aksesuarus ar aprangą susiejo su Prancūzijos vėliavos spalvomis – balta, mėlyna ar raudona.

Moterys rinkosi raudonos spalvos delninukes, derino mėlynos ir baltos spalvos aprangą – sukneles, palaidines, sijonus ar kostiumėlius. Vyrai taip pat nevengė raudonos akcentų, pavyzdžiui, segėjo ryškiaspalvį kaklaraištį ar avėjo raudonus batus. Tačiau buvo ir kitokių, pavyzdžiui, oranžinės, žalios, rožinės ir kitų stilingų spalvų derinių.

DELFI Stilius fotogalerijoje pamatykite, kaip puošėsi Prancūzijos nacionalinės dienos minėjimo svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)