Ketvirtadienio pavakarę mokslų baigimo ceremonija vyko lietuvių poetės vardu pavadintoje Salomėjos Nėries gimnazijoje, kuri yra įsikūrusi pačioje sostinės širdyje, senamiestyje.

Mokyklos prieigose dar prieš ceremonijos pradžią būrėsi šventiškai nusiteikę, į tolimesnį gyvenimo etapą pasiryžę žengti abiturientai.

Išleistuvės, visų pirma, yra jaunystės simbolis, todėl itin konservatyvios suknelės tokiose šventėse yra retenybė.

Salomėjos Nėries gimnazijos abiturientės šįkart rinkosi bohemiškas maxi ar plazdančias mini sukneles, kai kurios – ir įmantresnius kombinezonus.

Abiturienčių palydovėmis, kaip įprasta, tapo nedidelės, ant peties pakabinamos rankinės ar delninės, į kurias telpa būtiniausi moterų daiktai: namų raktai, mobilusis telefonas, piniginė ir, žinoma, lūpdažis.

Įdomu tai, kad merginos mielai aukštakulnius batelius iškeitė į praktiškas, dailias balerinas ar platformines basutes.

Vaikinai tarsi pasidalijo į dvi stiliaus stovyklas: vieni rinkosi klasikinį stilių ir iš spintų traukė elegantiškus kostiumus ir prie jų derančią avalynę, kiti nusprendė nevaržyti savęs ir puošėsi džinsų ir marškinių deriniais, o įvaizdi pagyvino laisvalaikio bateliais.

DELFI Stilius kviečia žvilgtelėti, kaip šįvakar puošėsi Salomėjos Nėries gimnazijos abiturientai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)