Iš pirmo žvilgsnio, lyg ir viskas paprasta, lengvai atkartojama ir netgi nuobodoka. Tačiau žiūrėdama jų gatvės stiliaus nuotraukas negaliu atitraukti akių. Net mano Pinterest’e tubūt daugiausiai jų, o ne kitų stilistikų, nuotraukų. Pagaunu save galvojant: „ paprasti džinsai ir marškiniai, atsainios trikotažo suknelės, o jos atrodo kaip minimum fantastiškai!“.

Skinny kelnės, dideli marškiniai, stori megztiniai ir paprasti balti marškinėliai – jų stiliaus ašis. Ir, žinoma, akį traukiantys aukštakulniai, kurie tarsi įrėmina visą įvaizdį.

Pabandome šį įvaizdį sukurti ir tavo spintoje?

Make’up ir plaukai. Kol mes sukame garbanas arba jas tiesiname, perdažome plaukus arba juos nusirėžiame, vis norėdamos pakeisti savo įvaizdį, skandinavės nesuka dėl to galvos. Dažniausiai jas pamatysi plaukus tvirtai surišus į tobulą atsainią uodegėlę. Dėl makiažo jos taip pat nepersistengia. Iš tikrųjų, kartais atrodo, kad jo išvis nenaudoja – šviesus toninis kremas ir lūpų blizgis – viskas ko reikia, kad pradėtum dieną.

Nuolaidos kodas - GILYTE

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)