MIEGAS. Keliuosi anksti, guluosi anksti. Ir sportuoju ryte. Taip pasikraunu energijos ir turiu laisvus vakarus veikti tai, kas šauna į galvą.

AGURKAI. Po kiekvieno junk’o (nors jo nėra daug, bet vis pasitaiko) stengiuosi suvalgyti bent vieną agurką. O jei išgeriu taurę kitą vyno – jis prieš miegą tiesiog privalomas!

RYTE. Kai jaučiu, kad miegojau per mažai arba oda atrodo pavargusi, visuomet naudoju greito poveikio paakių kaukę (tarkim, Esthederm). Ją užsidedu ant ką tik nuprausto veido. Kol turškiuosi duše, geriu kavą, darausi pusryčius, rengiuosi, ji įsigeria ir atgaivina mano paakių odą – efektas garantuotas.

PROCEDŪROS. Kosmetologė ir kirpykla – kartą per mėnesį. Savo meistrams esu ištikima jau keliolika metų. Esu rami ir pasitikiu. Kam maištauti?

KŪNAS. Labai mėgstu kūno priežiūros priemones: pilingus, gerą muilą, kūno kremus, losjonus ir aliejus. Žiemą juos naudoju ryte, o vasarą, juos tepu prieš miegą, nes dieną jie tirpte tirpsta ant šiltos odos. Naktį jie puikiai įsigeria ir atlieka visą savo darbą (tarkim, Weleda). Tiesa, miegu atsidariusi visus langus, tad namuose maloniai vėsu.

VANDUO. Geriu daug vandens. Dienos norma kiekvieno skirtinga, bet man 1-2 litrai būtini. Matematika paprasta: puodelis kavos/arbatos = du puodeliai vandens, taurė vyno = dvi stiklinės vandens. Tai per dieną beveik ir du tris litrus lengvai išgersi. Turiu gertuvę po ranka, tai net nereikia „specialiai“ gerti – tiesiog nuolat gurkšnoju. Vien per sporto treniruotę išgeriu apie 1 litrą.

PUDRA. Jos naudoju nedaug ir ją tepu ant stipriai pridrėkintos odos arba šlapia kempinėle – ji pasidengia lengviau, ploniau ir neutraliau. Vasarą naudoju SPF su spalva (tarkim, Avene) – atrodo, lyg būčiau lengvu pudros sluoksniu padengusi veidą, o tai tik apsauga nuo saulės.

SPORTAS. Judu kasdien. Jei galiu lipti – lipu, jei galiu eiti – einu, jei galiu pažaisti gaudynių – žaidžiu. Ir sportuoju du kartus per savaitę. Ir desertą valgau be širdies graužaties.

DESERTAI. Valgau tada, kai tikrai noriu ir tokį ,kokio noriu. Ir mėgaujuosi kiekvienu kąsniu (tarkim, tiramisu). Alternatyvos nedomina.

DRABUŽIAI. Dėviu tuos, su kuriais jaučiuosi gražiai. Alternatyvos ir kompromisai nedomina. Pažįstu savo kūną ir žinau, kas man tinka. Figūros tipas yra atsakymas į daugelį stiliaus klausimų (vadovaujuosi savo „Spintologijos“ logika). Maskuoju arba akcentuoju.

MEILĖ. Be jos niekaip. Tiesiog.

Agnė Gilytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)