Trečiadienio popietę užtarnautų aukštojo mokslo diplomų atsiimti stojo Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) ketvirtakursiai.

VDU Didžiojoje auloje rinkosi ne tik absolventai, bet ir jų pasveikinti susirinkę artimieji ir draugai, nešini gėlėmis ir simbolinėmis dovanomis.

Kaip taisyklė, svarbią dieną studentai iš savo spintų traukė puošnius drabužius. Dalis merginų apsistojo ties klasikiniu variantu – rinkosi sukneles, kitos, puošėsi įmantriais kombinezonais ar kelnių ir švarkelių deriniais.

Po oficialios diplomų įteikimo ceremonijos dalies mantijas nusivilkusios merginos stebino įspūdinga spalvų gama.

Nuo šįmet itin populiarių geltonų ir vaiskių rausvų ar rožinių atspalvių, iki kiek saugesnių, amžinąja klasika vadinamos juodos spalvos derinių – VDU kiemelyje akys raibo nuo neįprasto kolorito.

Tarp šiandien universitetą baigusių studenčių savuoju diplomu džiaugsmingai mosavo ir stilistė Viktorija Šaulytė. Mados versle Viktorija sukasi jau kurį laiką – drauge su bičiuliu stilistu Joringiu Šatu ji klientams pataria mados ir drabužinės atnaujinimo klausimais.

VDU absolventų diplomų įteikimo šventės akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)