Karolina Taraškevič-Bethel ir Ieva Stasiulevičiūtė

„Per tą laiką supratau kelis dalykus, kuriuos būtina padaryti, kad atrodytum graži, bet ne per daug pasidažiusi“, – atviravo Karolina.

Pirmiausia, reikia paruošti veido odą – sudrėkinti veidą ir padengti jį skysta pudra. Kokiu būdu dengsite, labai priklauso nuo produkto ir kokio norite rezultato.

„Kiekvieną dieną kempinėle dengti veidą skysta pudra gali būti nehigieniška, mat joje dauginasi bakterijos. Makiažo padengimui geriausiai tiktų teptukas. Galite tepti ir pirštais“, – apie veido dengimo subtilybes pasakojo K. Taraškevič-Bethel.

Antras privalomas dalykas – maskuoti paakius.

„Mokymų ir seminarų metu visada akcentuoju, kad moterys privalo užmaskuoti paakius. Jos tą dažniausiai pamiršta padaryti. Būtina naudoti maskuojamąjį paakių pieštuką. Tai yra priemonė „numeris vienas“, kurį panaudojus moters veidas ir makiažas tampa nerealiai gražus. Jeigu jo nenaudosite, tada veidas atrodys pavargęs. Kai aš nepasidažau ar neužmaskuoju paakių, kiti manęs klausia: kas man yra, gal kas blogo nutiko?“, – pasakojo Karolina.

Kai jau turite skaisčią odą, šviesius paakius, tada tereikia tik blakstienų tušo.

Karolina Taraškevič-Bethel

K. Taraškevič-Bethel taip pat atskleidė, kiek moteriai reikia priemonių, kad atrodytų gaiviai, skaisčiai ir patraukliai.

„Manau, kad kiekviena moteris minimaliai turėtų turėti bent penkis produktus, plius kelis teptukus, ausų krapštukus. Tiek priemonių pakanka, kad pasidarytų dieninį ir net vakarinį makiažą“, – neslėpė makiažo meistrė.

Karolina Taraškevič-Bethel ir Ieva Stasiulevičiūtė

K. Taraškevič-Bethel įvardijo, kokie produktai turėtų būti visada po ranka.

1. Skystas makiažo pagrindas arba mineralinė pudra

2. Paakių maskuojamasis pieštukas

3. Tušas

4. Sausa pudra

5. Lūpų dažai

„Jau laiko patikrinta, kad kiekviena moteris savo kosmetinėje turi turėti lūpų dažus: tai gali būti raudoni, rožiniai, ciklameno spalvos ar kitų spalvų, nes jie dieninį makiažą akimirksniu gali paversti vakariniu. Tad išėjus į darbą visada verta turėti šį mažą makiažo stebuklą“, – atskleidė Karolina.

Karolina Taraškevič-Bethel ir Ieva Stasiulevičiūtė

Be kokių makiažo priemonių neišsiverčiate jūs? Diskutuokite komentaruose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)