Raseiniuose yra gausu dėvėtų drabužių parduotuvių, kurios pirkėjams siūlo didžiulį apdarų pasirinkimą.

Beveik visi gatvėje sutikti moksleiviai atskleidė, kad mėgsta lankytis tokiose parduotuvėse. Esą ten dažnai atranda vienetinių, vintažinių, išskirtinių drabužių, kuriuos gali perdaryti ar persisiųsti savaip.

Į kadrą papulti nenorėjęs praeivis Laurynas pasidžiaugė, kad miestelio jaunimas laikui bėgant tampa vis stilingesnis ir mada, jo žodžiais, provincijoje tampa išties svarbi.

„Palyginus, kaip jaunimas atrodė anksčiau ir dabar tampa akivaizdu, kad padėtis keičiasi. Jaunimas pradeda išsiskirti. Tikrai yra į ką pažiūrėti“, – kalbėjo pašnekovas.

O štai aplinkinių žvilgsnius traukiantis dvyliktokas Ignas atskleidė, kad stilius jam išties labai svarbus.

Savo spintoje jis sakė turįs prabangių prekinių ženklų, dizainerių rūbų, bet mėgstantis ir savitą dėvėtų drabužių parduotuvių prekių asortimentą.
Raseinių gatvės mada

Raseiniuose taip pat yra kelios specializuotos drabužių parduotuvės, prekyvietės, turgus. Tačiau gatvėje sutikti praeiviai pasakojo, kad drabužius, vis dėlto, dažniau perka iš didmiesčių.

„Drabužius perku tik iš didelių miestų, didžiuosiuose prekybos centruose, nes Raseiniuose nėra didelio pasirinkimo. Apsipirkti važiuoju į Šiaulius, Kauną ar Vilnių“, – teigė sutikta raseiniškė.

Žvilgtelėkite, kaip puošiasi Raseinių miesto gyventojai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)