Žinomas modelis ir „Ali šokoladinės“ bendraturtė Patricija Gadžijeva buvo pakviesta sudalyvauti prekės ženklo šių metų vasaros fotosesijoje, rašoma pranešime spaudai.

„Iki tol savo įspūdį apie Patriciją buvome susidariusios tik iš žiniasklaidos. Ir jau pirmo susitikimo metu jis mums pasitvirtino: Patricija ne tik nuostabaus grožio moteris, tačiau be galo šiltas ir nuoširdus žmogus, mylinti mama. Tikra mūsų mūza.

Džiaugiamės, kad ji sutiko pristatyti mūsų šios vasaros naujienas, kurias, beje, „įsimylėjo“ iš pirmo žvilgsnio“ – pasakoja viena iš prekės ženklo kūrėjų Agnė Zokaitė-Stakauskienė .

„Tą vakarą jaučiausi lyg leisčiau laiką su sena draugų komanda ir fotosesiją pavadinčiau veikiau ne darbu, o malonumu. Buvau be galo nustebusi man gerai pažįstamame Vilniaus senamiestyje atradusi mielų nežinomų gatvelių, nors jau daugelį metų gyvenu pačioje Vilniaus širdyje!

Iš tikrųjų tarsi persikėlėme į mažą Italijos miestelį ir kartais net atrodė, kad tuoj tuoj pamatysi pro langą mojančią ir garsiai namo valgyti šaukiančią donną“ – fotosesijos įspūdžiais dalinasi Patricija.

Kūrėjos fotosesiją taip pat apibūdina kaip tiesiog vieną gerą emociją ir už sukurtą nuotaiką dėkoja ir fotografui Robertui Daskevičiui. „Robertas – tikras savo srities žinovas. Jis greitai „pagavo“ mūsų viziją ir puikiai ją atskleidė. Po kiekvieno kadro vis aikčiojom, kaip viskas gražu“ – teigia kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)