Žinoma, prasidėjus šiltiems orams visos į maišus suslepiame žieminius drabužius – storus paltus, šiltus batus, šalikus ir kepures, taip leidžiame jiems ir sau pailsėti. Tačiau žinant Lietuvos orus, visuomet reikia pagalvoti apie pereinamo sezono drabužius.

Lietpaltis, plona striukė, didelis šalikas ar neperpučiama liemenė – šie daiktai bet kokiu sezono metu turi būti tavo spintoje. Prastesniu oru nesinori atrodyti bet kaip, vien dėl to, jog oras „bet koks“. Yra labai geras posakis: jei negali pakeisti situacijos – pakeisk požiūrį.

Tad šiandien aš išrinkau kelis daiktus, kurie bus nepakeičiami lietingu ar vėjuotu oru ir kartu, juos turėdama, jausiesi puikiai, net jei už lango ir lynoja!

Trys praktiniai patarimai renkantis lietpaltį:

1. Kad dengtų bent pusę klubų
2. Kapišonas yra didelis privalumas
3. Išsegamas pamušalas – tuomet jį galėsi dėvėti kiaurus metus

Agnės Gilytės pasirinkimas

1. „Kick the moon“ vaikiškas lietpaltis (nuolaidos kodas – gilyte10), 2. „The odder side“ kimono (nuolaidos kodas – AGNEGILYTE), 3. „The Knotty ones“ šalikas (nuolaidos kodas – TheKnottyOnes_SS/17) 4. „Dr. Povas“ vaikiškas lietpaltis (nuolaidos kodas – GILYTE), 5. „Dr. Povas“ vaikiški batukai (nuolaidos kodas – GILYTE).

Agnės Gilytės pasirinkimas

1. „Duefashion“ tamprės (nuolaidos kodas – gilyte15); 2. „AiMi“ liemenė (nuolaidos kodas – gilyte); 3. „Springs“ sportiniai bateliai; 4. „ASOS“ lietpaltis; 5. „Maison Margiela“ lietpaltis.