LRT“ radijo laidoje „Vasaros popietė“ kartu su Živile Kropaite bendravęs mados tinklaraštininkas Arnoldas Remeika-Bomberis pastebėjo, kad Baltijos regiono gyventojai yra pamėgę tamsesnius atspalvius, garderobe neretai dominuoja juoda spalva.

Laidos metu minėta ir tai, kad tamsių spalvų pasirinkimas gali būti susijęs su mūsų klimatu. Plačiau apie tai skaitykite ČIA.

Tad kas nutinka, kai tamsias spalvas pamėgę lietuviai yra lepinami šiltais ir saulėtais orais? Jų garderobas nušvinta kur kas ryškesnėmis spalvomis

Sekmadienio pavakarę Vilnius stebino spalvų gausa: nuo vaiskių ar prislopintų žalios iki pastelinių ir sodrių rožinių ar net šią vasarą itin populiarių geltonų atspalvių.

Temperatūrai šoktelėjus gerokai virš 20 laipsnių šilumos, dar savaitės pradžioje dominavusias odines striukes, švarkus ir lietpalčius norėjosi nukišti į tolimiausią spintos kampelį.

Merginos šįkart iš drabužinių traukę midi ilgio klostuotus sijonus, romantiškas sukneles, monochromines minimalistiškas ar nėriniais dekoruotas palaidines. Dažna puošėsi ir šįmet itin populiariais raukiniais.

Vyrai rinkosi praktiškus marškinėlių ir medvilninių ar džinsinių šortų derinius. Didžioji dalis vyrų kol kas vis dar renkasi klasikines, laiko patikrintas spalvas, vengia įmantresnių raštų. Tik vienas kitas ryžtasi akį traukiantiems stiliaus sprendimams.

Štai, kokių gražių ir stilingų žmonių DELFI Stilius sutiko sekmadienio pavakarę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)