Pirmadienį Ispanijos sostinėje Madride karalienė ir jos sutuoktinis karalius Felipe VI pasitiko buvusį JTO generalinį sekretorių Ban Ki- mooną.

Oficialiam priėmimui karalienė, neretai vadinama viena stilingiausių karališkų šeimų atstovių, pasirinko „Carolina Herrera“ mados namų suknelę apnuogintais pečiais. Prie suknelės ji priderino prabangius juodo ir balto onikso lašo formos auskarus, odinę delninę.

Horizontaliais juodais dryžiais dekoruota balta A formos suknelė pabrėžė liauną karalienės figūrą. Klostuota apatinė suknios dalis įvaizdžiui suteikė romantiškumo ir papildomos elegancijos.

Karalienė puikiai suvokia – savo įvaizdžiu ji reprezentuoja šalį, tad sukneles ar sijonus virš kelių ji renkasi tik retais atvejais.

Užtat aukštakulnius batelius avi įvairiausių spalvų ir formų. Per pirmadienį vykusį susitikimą užsienio žiniasklaidos akys krypo būtent į šią įvaizdžio detalę.

Karalienė, regis, nepabūgo diskomforto ir kojų skausmo. Kojas ji papuošė „Carolina Herrera“ 2015 m. pavasario kolekcijos bateliais.

Aukštakulniai be galinės dalies iš pirmo žvilgsnio atrodo ne itin praktiški – koja gali slystelėti, išsinerti, o ir intensyviau vaikštant šlepsėti niekas nenorėtų.

Vis dėlto, bateliams stabilumo suteikė skaidri, tarytum nematoma, plastiką primenanti juosta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)