Alyvų spalvos „Erdem“ nėrinių suknele pasipuošusi australų kilmės aktorė Nicole Kidman tapo efektingiausia vakaro viešnia, prikausčiusia viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį.

Bohemišką įvaizdį pasirinkusios žvaigždės suknelę puošė gėlių motyvai, šiemet užkariavę tokių aukštosios mados namų kaip „Prada“, „Balenciaga“, „Dolce & Gabbana“ pavasario ir vasaros kolekcijas.
Nicole Kidman

Neprašovė aktorė ir su pasirinkta spalva. Purpuriniai atspalviai, kurie švelniai susiliejo su aristokratiškai balta aktorės oda, šįmet puikuojasi populiarumo viršūnėje.

Šiais atspalviais savo kolekcijų modelius puošė „Balmain“ dizaineris Olivieris Rousteingas ir „Lanvin“ mados namų kūrėja Bouchra Jarrar.

Nuo Holivudo žvaigždės neatsiliko ir jos kolegė, britų aktorė Lily James, pasirinkusi vintažinę švelniai rausvos spalvos suknelę su raukiniais. Panašių modelių buvo galima išvysti „Fendi“ mados namų 2017 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje.

Akį taip pat traukė subtiliais kaspinėliais surištos rankovės su giliais iškirpimais. Nieko nuostabaus, juk įmantrios rankovėms šį sezoną mados pasaulyje skiriamas ypatingas dėmesys.
Lily James

Vapsvos liemenį L. James nusprendė išryškinti sodrios vyšninės spalvos surišamu dirželiu.

Britų žvaigždės suknelė tapo ryškiausiu jos įvaizdžio akcentu, tad aksesuarai buvo priderinti skrupulingai. Lily pasirinko kuklius žiedo formos sidabrinius auskarus ir klasikinius juodus aukštakulnius.

Ryškiais gėlių raštais puošėsi ir britų televizijos žvaigždė Holly Willoughby, pasirinkusi peršviečiamo audinio kūno spalvos suknelę. Juosmenį ji taip pat nusprendė apjuosti baltos spalvos dirželiu.

Tačiau didžiausiu žvilgsnių traukos objektu tapo gilus šifoninės suknios skeltukas.
Holly Willoughby

Nuo 2003 m. vykstančių „Glamour“ apdovanojimų metu kasmet pagerbiamos stiprias, įkvepiančias moteris iš įvairių – mokslo, švietimo, sporto, medicinos ir pramogų pasaulio – sričių.

Daugiau „Glamour“ apdovanojimų ceremonijos svečių ir jų pasirinktų apdarų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją