Iš pirmo žvilgsnio – jos stilius paprastas. Tačiau pabandyk ir tu taip atrodyti, pamatysi, kad nėra taip lengva. Prancūzė niekada neperspaus savo stiliaus, niekada neperkraus derinių ir, kaip kažkada sakė Caroline de Maigret: „kad ir kur eitum, visada atrodyk šiek tiek ne iki galo susitvarkiusi“.

Niekada nepamatysi prancūzės moters su tobulai sugulusiais plaukais, ar su visiškai pilnu, išpuoselėtu makiažu – tai tiesiog ne jai.

Gal mes esame šiek tiek kitokios? O gal tokios pat, tik nedrįstame sau to pripažinti? Manau, prancūzė nuo mūsų tuo ir skiriasi – ji puikiai žino, kad jai tinka ir ko ji nori. Kol mes dvejojame, ką pasakys kaimynė ar kolegė, ji tiesiog įsliuogia į tobulus marškinius ir pasikedenusi plaukus pradeda dieną.

Tiesa, ji nebijo kas dieną atrodyti „uniformiškai“. Juoda, balta, pilka ir dryžuota – klasikinės prancūzės garderobo spalvos. Na ir žinoma, ryškiai raudonos lūpos ir iš tolo spindinčios akys (ir kvapas, žinoma, tobulai pasirinktas kvapas).

Pabandome šį įvaizdį sukurti ir tavo spintoje?

Prancūzės įvaizdis nr. 1:

1. „AiMi“ marškiniai (nuolaidos kodas gilyte) | 2. „Bassike“ kelnės | 3. „The Oddes Side“ palaidinė (nuolaidos kodas AGNEGILYTE) | 4. „Sensai“ lūpų dažai

A. Gilytės siūlomas derinys

Prancūzės įvaizdis nr. 2:

1. „The Oddes Side“ medvilniniai marškinėliai (nuolaidos kodas AGNEGILYTE) | 2. „Adidas“ sportiniai bateliai | 3. CURRENT/ELLIOTT džinsai 4. „Balenciaga“ švarkas

A. Gilytės siūlomas derinys

Trumpai apie makiažą ir plaukus – prancūzės žavi savo ilgai išliekančia jaunyste, skaisčia oda ir natūraliais, nedažytais plaukais.

Visa esmė – natūralumas su šiek tiek prieskonio. Jos jokiu būdų karštomis žnyplėmis netiesins savo šiek tiek nepaklusnių plaukų. Fenavimas ir idealus formavimas taip pat ne joms. Atvirkščiai – jos drąsiai išeis iš namų šiek tiek drėgnais, susivėlusiais plaukais, užsipurškusios šlakelį druskos vandens, kad dideles bangas dar labiau paryškintų.

Su makiažu taip pat – nieko per daug ryškaus ar rėžiančio akį, jokių priklijuojamų blakstienų, netikro įdegio ar ryškaus veido kontūravimo. Lašas dieninio BB kremo, kad suteiktų odai švytėjimo. Šiek tiek kompaktinės pudros, paryškinti stori antakiai ir žinoma – ryškūs lūpų dažai ar pieštukas. Ne veltui sakoma – less is more (liet. mažiau yra daugiau). Visiškai tam pritariu!
Paryžietiškos makiažo tendencijos

Visuomet daugiau idėjų: www.gilyte.lt