Trimetė jau spėjo įkūnyti Fridą Kahlo, Malalą, Carrie Fisher, Taylor Swift ir daugelį kitų. Mergaitės mama portalui „BoredPanda“ sakė, kad viso projekto tikslas buvo užimti dukrą, suteikti žinių apie stiprias moteris tuo metu, kai jos močiutė kovojo su krūties vėžiu.
Scout Larson kartu su močiute

Kai močiutei ėmė slinkti plaukai, Scout labai sunerimo. Mama turėjo mergaitei parodyti, o sau pačiai priminti, kad moterys yra tikros kovotojos. Todėl ji pasirinko garsias damas, kurios galėjo dukrai tapti stiprybės pavyzdžiu.

Ashley sudarė garsių ir stiprių moterų sąrašą ir apie jas šiek tiek papasakojo dukrai. Tada buvo nuspręsta įkūnyti garsias moteris nuotraukose. Šį projektą mama su dukra įgyvendino maždaug per metus.

Močiutei krūties vėžys buvo diagnozuota 2016 m. balandį. Jai teko ištverti kelis chemoterapijos kursus. Visą šį laiką, anot Ashley, Scout mokėsi, kokios „nuostabios ir stiprios gali būti moterys“.

Ashley dukrą fotografavo namuose ir savo namų sode. Vėliau mergaitės nuotraukos socialiniuose tinkluose labai išpopuliarėjo ir dabar jos paskyra turi net 36 tūkst. sekėjų. Tiesa, pati mergaitė kol kas nesupranta, kad tapo tikra „Instagram“ žvaigžde.

„Jai tiesiog patinka daryti nuotraukas su mamyte. Tai mūsų – mamos ir dukros – laikas“, – sakė Ashley.

Mergaitė, be kita ko, yra ir tikra vaikiškos mados ikona. Scout paskyroje gausu įvairiausių drabužių derinių, iš kurių galima pasisemti įkvėpimo:

„Visa šis projektas buvo Dievo siųsta dovana man ir Scout. O galimybė parodyti galutinį rezultatą mano mamai buvo neįkainojama“, – sakė mergaitės mama.

Projekto pabaiga sutapo ir su gera žinia: močiutė pasveiko. Ir, žinoma, ji būtinai turėjo nusifotografuoti su Scout. „Ji yra tikras įkvėpimo šaltinis mums“, – apie savo mamą sakė Ashley.
Scout Larson
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)