„Ssulaukiau virš 30 tūkst. komentarų, o į elektroninį paštą ėmė plūsti tūkstančiai laiškų, kuriuose merginos išreiškė norą tapti mano glaustinukių kolekcijos reklaminiu veidu“, – pasakojo Goda Alijeva.

Šiandien paslaptis atskleista – Goda, patarta profesionalų, pasirinko garsųjį modelį Karoliną Toleikytę.

„Aš dirbu su žmonėmis, puikiai išmanančiais savo darbą. Todėl fotografo Dainiaus Ščiukos nuomonė man buvo labai svarbi. Abu sutarėme, kad šįkart būtent Karolina tinka mano naujųjų glaustinukių fotosesijai“, – sakė ji.

Verslininkė džiaugėsi, kad fotosesija pavyko puikiai. „Kai darbą patiki profesionalams, gali būti rami, jog viskas vyks sklandžiai. Tiek fotografas, tiek modelis padarė tai, ką moka geriausiai. Už tai esu jiems dėkinga“, – sakė ji.

Naujoje G. Alijevos glaustinukių kolekcijoje yra net 12 spalvingų modelių.

„Aš ir šįkart likau ištikima savo braižui. Visos glaustinukės ryškios, saldžių spalvų, su smagiais paveikslėliais“, – pasakojo G. Alijeva.

Verslininkė pridūrė, kad netrukus jos kuriamų glaustinukių kolekciją papildys ir sportinių tamprių linija.

„Vis sulaukdavau klausimų, kada sukursiu patogius rūbus aktyviai sportuojančioms merginoms. Tad netrukus bus palepintos ir jos. Komiksų raštais margintos tamprės netrukus pasieks visas norinčias išsiskirti ir sporto salėje“, – pažadėjo Goda.
Goda Alijeva ir Karolina Toleikytė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)