Paklausus, ką I. Kvedarienė pasiimtų su savimi, jei iš tiesų tektų keliauti į Marakešą, dizainerė atsakė, kad daug suknelių.

„Suknelės – vienas universaliausių apdarų. Jos tinka visuomet – tiek keliaujant prie jūros, tiek išsiruošus į vakarėlį. Svarbiausia į lagaminą pasiimti bent kelis modelius: ilgą, trumpą, laisvą ar aptemptą. Taip pat dėmesį skirkite audiniams – karštą vasaros dieną norisi lengvumo. Be to, šie turi nesiglamžyti bei derėti prie įvairių aksesuarų ar avalynės.

Taip pat siūlyčiau įsidėti papuošalų ir galvos apdangalų. Papuošalų pagalba susikursite savitą stilių, paįvairinsite aprangą. Galvos apdangalai ne tik apsaugos, bet ir leis laviruoti tarp įvaizdžių. Labai rekomenduočiau turbaną ir masyvius auskarus.

Tačiau esminis dalykas, kurį privalote pasiimti drauge – tai nuotaika. Tuomet drabužiais nebus tokie svarbūs. Dėmesys bus skiriamas nepamirštamiems įspūdžiams“, – sakė dizainerė.

Šių metų I. Kvedarienės įvaizdis, įkvėptas egzotiškojo Maroko:

Penktadienio vakarą sostinės baro vasaros terasos atidarymo šventėje rinkosi solidus būrys kviestinių svečių. „Stiklių“ bendraturčiai – Aleksandras ir Anna Ciupijai, Romas Zakarevičius – svečių prašė paisyti kvietime nurodyto aprangos kodo ir savo apdarais atspindėti Maroko dvasią.

Anot I. Kvedarienės, susirinkusieji tikrai laikėsi aprangos kodo – netrūko raštų, margų detalių ir įspūdingų aksesuarų.

„Visi iš to galėtų pasimokyti. Svarbu nebijoti eksperimentuoti, siekti unikalumo ir laisvės“, – dėstė I. Kvedarienė.

Vakaro svečių aprangos kodas:

Šventiniam vakarui dizainerė pasipuošė įspūdingu galvos papuošalu iš plunksnų, gėlių ir vaisių, rašoma pranešime spaudai.

„Šio renginio visuomet labai laukiu. Tai, lyg kaukių balius, kuriame gali išlaisvinti vaizduotę. Būtent šiam vakarui išsirinkau laisvai krentančią šilko suknelę, priderinau „Fendi“ batelius ir asmeniškai man kurtą galvos papuošalą.

Praėjusiais metais įvaizdį taip pat papildžiau lankeliu. Tai akcentas, kuris neabejotinai išskirs jus iš minios“, – šypsojosi elegantiška moteris.

Praėjusių metų I. Kvedarienės įvaizdis:

Indrė Kvedarienė ir Šorena Džaniašvili 2016 m.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)