Toks drabužis atrodo puošniai, prabangiai ir tinka bet kokiai progai – kasdienai ir šventėms. Žinoma, baltos kelnės turi ir minusų. Jos gali lengvai išsitepti, plonesnė medžiaga kartais išryškina apatinius drabužius, o geriausiai jos atrodo tik pavasario-vasaros metu. Tačiau jas turėti norisi beveik visoms moterims. Žinant kelias taisykles, jas galima lengvai priderinti prie tinkamos avalynės ir kitų drabužių.

Viršutinė dalis

Prie baltų kelnių derinant palaidines, marškinėlius ar švarkelius, nepamirškite, kad nesvarbu, koks jūsų figūros tipas, jį reikia akcentuoti. Tam tiks kelios spalvos. Baltos kelnės ir panašaus (artimo baltai) atspalvio švarkas – netinkamas pasirinkimas. Nepaisant vientisumo įspūdžio, jūsų figūra atrodys masyvi ir neišreikšta. Tokiu atveju, pasitelkite kontrastus. Laisvalaikio stiliui puikiai tiks džinsinis švarkelis, aplikacijomis dekoruota parka, dryžuota marinistinė palaidinukė, juodas ar mėlynas klasikinis įliemenuotas švarkas, bet kokio kito tamsesnio atspalvio marškiniai ar marškinėliai.

Baltos kelnės

Avalynė

Vėlgi, geriau vengti baltų batelių. Palikite juos kitam aprangos deriniui. Prie baltų kelnių tiks kūno spalvos laiveliai ar aukštakulniai, tamsūs converse tipo aukštakulniai, platforminės basutės – svarbiausia, kad jūsų avalynė nebūtų ilgaaulė ar tokio paties baltumo kaip ir dėvimos kelnės.

Baltos kelnės

Minusai

Baltos kelnės netiks toms moterims ir merginoms, kurių figūra yra pilnesnė. Ši spalva turi savybę optiškai padidinti ir pabrėžti netobulumus, kurie apsivilkus baltas kelnes atrodys vizualiai didesni nei iš tiesų yra. Venkite kelnių su pridėtinėmis detalėmis ir puošmenomis.

Taipogi verta atkreipti dėmesį, iš kokios medžiagos jos pasiūtos. Geriausias ir saugiausias pasirinkimas – minimalistinio dizaino, cigaretės formos džinsai. Blizgaus ir slidaus paviršiaus kelnės atrodys ne tik pigiai, bet ir nestilingai.

Baltos kelnės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją