Deja, bet Lietuvą atstovaujanti grupė „Fusedmarc“ taip ir nepateko į šeštadienį vyksiantį didįjį finalą. O jų vietą užėmė atlikėjai iš Bulgarijos, Baltarusijos, Kroatijos, Vengrijos, Danijos, Izraelio, Rumunijos, Norvegijos, Nyderlandų ir Austrijos.

Nepaisant to, siūlome pasižiūrėti, kas vakar scenoje ne tik puikiai pasirodė, bet ir sužavėjo savo išskirtine išvaizda bei kaip kitų atlikėjų tarpe atrodė mūsų šalies atstovai.

Grupės „Fusedmarc” dainininkės Viktorijos raudonąją suknelę sukūrė dizainerė Sandra Yushka.

Daina „Rain of revolution” – labai stiprus kūrinys, kuriam reikėjo kažko itin išsiskiriančio. Norėjosi pateikti stilingą, šiuolaikišką, ekspresyvų įvaizdį su trupučiu klasikos.”, - prieš konkursą pasakojo S. Yushka.

Viktorijos įvaizdis – puikus pavyzdys, kaip visą kūną dengianti suknelė tuo pačiu gali būti moteriška, lengva ir atskleidžianti vidinę jėgą.

Kitų šalių atstovės taip pat neatsiliko ir rinkosi tos pačios raudonos spalvos kostiumus. Štai Danijos atstovė į sceną žengė vilkėdama ilgą suknią, o Rumunijos atstovė - mini suknelę, atidengiančią kojas.

Visgi antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio scena netraukė dėmesio ryškiais akcentais, o patys atlikėjai mieliau rinkosi neišsiskirti. Didžioji dauguma puošėsi juodais ar pastelinių atspalvių kostiumais, išskyrus jau minėtų šalių atstovus (Danija, Rumunija ir Lietuva) bei geltoną, plunksnelėmis puoštą sunkią vilkėjusią Šveicarijos atstovę.

Vyriškoji atlikėjų dalis išliko santūri. Dauguma jų rinkosi klasikinį kostiumą ar jo interpretacijas, paįvairindami drabužius blizgiais akcentais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)