Saulėtą šeštadienio rytą, prieš pat Motinos dieną, turguje šurmuliavo minios žmonių. Vieni skubėjo pirkti tik iškeptų pyragų, antri – vazoninių gėlių ar medelių, dar kiti bandė surasti, ką šventinei dienai reikėtų pasipuošti – drabužių, avalynės, aksesuarų ir kitko.

Pasirodo, be populiariųjų kiniškų prekių, čia galima rasti ir atvežtinių daiktų iš Vokietijos, kurie nugula dėvėtų drabužių skyriuose. Tačiau kainos šioje vietoje gerokai didesnės nei second hand parduotuvėse ir neretai prilygsta firminėse parduotuvėse randamiems daiktams.

Nauji odiniai batai čia kainuoja ir 20 eurų, o kiti ir – 30 eurų. Stilingos žvyneliais dekoruotos suknelės po 15 eurų, kai Vilniuje vienoje garsioje parduotuvėje tokios pat ar panašios kainuoja 80 eurų. Originalius „Timberland“ batus čia galima įsigyti už 15 eurų, kai tokio modelio parduotuvėje – 150 eurų. Madingi „Converse“ aulinukai po 10 eurų.

Moteriškų stilingų aukštakulnių batelių galima rasti ir dekoruotų kniedėmis, ir leopardiniais raštais. Taip pat ant prekystalio puikuojasi rankų darbo itališkos klumpės, o įmantriu kulnu platforminiai batai kainuoja 20 eurų.

Tarp senų padangų ir įrankių – vintažinė kelioninė rankinė, kuri kainuoja 5 eurus.

Už didžiulę senovinę vazą, kuri gali būti ir puiki namų puošmena, teks pakloti net ir 70 eurų.

Prie sendaikčių ir pintų baldų galima atrasti ir pintą rankinę už 10 eurų, o tarp dėvėtų batų – ir unikalią delninukę susidėti vaistams.

Taigi net ir gyvenant mažame mieste ir neišvykstant iš jo ribų, galima rasti stilingų ir įdomių aprangos detalių, tačiau kai kurių daiktų kainos stebina maloniai, o kitų – nuvilia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)