Dar prieš išskirtinį vakarą dizaineris pasakojo, kad šiuolaikinė moteris, nuolat skubanti ir gebanti atlikti dešimtis darbų vienu metu, dažnai pamiršta palepinti save. Pasak kūrėjo, ori, paslaptinga, niekur neskubanti dama šiandien tapo tikra išimtimi.

„Vis dažniau pasigendu tų moterų, kurios savo nepriekaištingomis manieromis ir kūno kalbos elegancija pasako kur kas daugiau, nei tauškėdamos tiradas“, – teigė L. Salasevičius. Žodžio kišenėje neieškantis dizaineris pridūrė, kad moterys iš tiesų patiria daug išgyvenimų dėl tarpusavio konkurencijos: „Jų apkalbų pasaulyje taisyklės yra negailestingos, todėl gerbiu visas, kurios neišsiprovokuoja ir sugeba išlikti orios.“

Šių metų „Madam pareis vėliau...“ vestuvinių ir proginių suknelių kolekcijos veidu L. Salasevičius pasirinko Ingą Stumbrienę. Pasak jo, tai moteris, kupina meilės savo šeimai, orumo ir stiprybės, padedančios jai išbalansuoti nelengvoje šiuolaikinės moters kasdienybėje.

Renginio vieta unikali – tai „Lietuvos geležinkelių“ muziejus. Kolekcijos pristatymo podiumu tapo romantika dvelkiantis stoties peronas, o pati suknelių demonstracija vyko istorinio garvežio pašonėje. Ant podiumo šiemet atsiskleidę L. Salasevičiaus kurtų drabužių deriniai išsiskyrė ne tik elegancija ir prabangiais audiniais, bet ir turėjo dalelę istorijos tų dienų, kai žmonės niekur neskubėjo ir mėgavosi gyvenimo malonumais.

Renginio metu pristatyta beveik pusė šimto originalių, rankų darbo, prabangių vakarinių suknelių modelių, kuriuos demonstravo ne viena įžymi moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)