„Laura Daili“ stiklo papuošaluose įšaldytas pienės pūkas ne tik išpildys brangiausio žmogaus norą, bet ir leis jam kasdien su savimi turėti dalelę gamtos... Pienės pūkas simbolizuoja norą arba norų išsipildymą, tad Mamos dienai skirtame vakare bus pristatoma stiklo papuošalų kolekcija „a Wish“, sukurta iš krištolinio stiklo su pienės pūko inkliuzais“, - dar prieš renginį pasakojo dizainerė.

Specialiai šiems papuošalams buvo sukurtas rankų darbo įpakavimas iš šilko popieriaus, toks pat spalvingas ir nuotaikingas kaip ir papuošalai.

„Blossoms“ papuošalų linija pradėta gaminti dar 2005 metais, tačiau mados sekėjų pamėgti „Daili“ auskarai ir kaklo papuošalai šį pavasarį buvo papildyti naujomis spalvomis. Ši ekskliuzyvinė prekės ženklo „Daili“ papuošalų kolekcija – stiklo ir augalų kombinacija.

Vakaro metu svečiai vaišinosi įvairių skonių rankų darbo ledais bei grožėjosi išskirtinėmis augalų ekspertų „Soiree“ dekoracijomis. Tarp susirinkusiųjų buvo modelis Rasa Ciūnė, tapusi kolekcijos veidu, verslininkas Žilvinas Grigaitis, žurnalistė Aistė Stonytė-Budzinauskienė su dukromis, Indrė Skučienė su dukra Elžbieta ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)