Renginyje, vykusiame pačioje Manheteno širdyje – Niujorko SoHo rajone, dalyvavo daugiau nei 200 žmonių, tarp kurių buvo galima pastebėti ir tokius svečius kaip Serena Williams, Ellie Goulding, Matt Smith, Jourdan Dunn, Ruby Rose, Christine and the Queens, Olivia Palermo, Peyton List, Patrick Gibson, Ella Richards, Theodora Richards, Jessica Hart, Ruby Aldridge, Logan Horne, Matilda Lowther.

„DK88“ instaliacija Springs gatvėje

Vakaro renginys pažymėjo ne tik naują rankinių liniją, bet ir specialios „DK88 Experience“ instaliacijos pristatymą Springs gatvės salone. Instaliacija visiškai transformavo salono erdves, jas nuspalvindama ryškiais spalvų pliūpsniais, paruoštais interaktyviais paviršiais bei meniniais elementais. Visa tai atkartoja naujųjų rankinių spalvinę paletę ir dizaino detales.

Kaip rašoma pranešime, pilna „DK88“ kolekcija parduotuvėse ir internete pasirodė gegužės pradžioje, joje pasiūlyta ne tik gausybė spalvinių variacijų, bet ir keli dydžių bei modelių variantai.

Apie „DK88“

Kolekcijos pavadinimas – tai specialus kodas, naudojamas „Burberry“ medaus spalvos gabardino audiniui. „DK88“ kolekcijoje gausiai naudojama naujoji „Burberry Trench“ oda, pagerbianti garsųjį lietpalčiams naudojamą audinį.

„DK88“ su rankena viršuje yra pagrindinis kolekcijos modelis, kurį apibrėžia jo klasikinis siluetas, padidintas užsegimas bei skulptūriška rankena.

Šis modelis taps vienu iš nuolatinės kolekcijos elementų, taip praplėsdamas ikoniškų „Burberry“ produktų pasirinkimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)