I. Kvedarienės teigimu, šiltasis sezonas kviečia į garderobą įsileisti kuo daugiau spalvų. Ypač – vaiskią geltoną, dėmesį patraukiančią raudoną, romantišką kreminę ir moterišką rožinę.

„Kiekviena moteris su manimi sutiktų, jog praėjus žiemai, norisi viską pakeisti. Pirmasis žingsnis – kitoks spintos turinys. Todėl jei ieškote, kuo papildyti savo garderobą, dėmesį skirkite ryškioms spalvoms. Šių metų favoritėmis laikomos: geltona, raudona, žalia, kreminė ir rožinė spalvos. Visos jos – pozityvios, energingos ir primenančios pačią vasarą. Pasipuošusi tokios spalvos drabužiais – ne tik nenusivilsite, bet ir būsite pastebėtos“, - pranešime spaudai teigė kūrėja.

Laisvi ir judesių nevaržantys kirpimai - šio sezono „must have“

„Laisvo kirpimo drabužiai – puiki opcija vertinančioms patogumą ir praktiškumą. Įsigijusi, tarkime, laisvai krentančią, ilgą suknelę, ją puikiausiai galėsite pritaikyti tiek dienai, tiek vakarui. Toks apdaras pasitarnaus karštą vasaros dieną, keliaujant pietų su draugais, pasivaikščiojimams mieste. Vakaro metu – tereiks prie jos priderinti ryškesnį aksesuarą, sportinius batelius pakeisti į aukštakulnius ar basutes ir ši pavirs į vakarinį drabužį. Būtent tokią rekomenduoju atostogoms, kuomet į lagaminą reikia sutalpinti kuo daugiau daiktų. Šis drabužis – universalus“, - šypsojosi I. Kvedarienė.

Papuošimai ir siluetai, lyg iš mamos spintos

„Pamenate, bangelėmis puoštą mamos suknelę? Na, mada sukasi ratu, o toks modelis ir siluetas sugrįžo. Todėl jei artėja kokia vasariška šventė: vestuvės, krikštynos, gimtadienis ar vakarėlis – drąsiai puoškitės bangomis. Kiek aptemptas siluetas ir „papūstos“ rankovės ar laisvėjanti sijono apačia, tikras vasaros „topas“. Būtent tokius papuošimus ir siluetus aš vadinu angelo sparnais, apsivilkusi tokią, garantuotai jausitės pakylėta“, - dėstė dizainerė.

Audiniai – praktiški naudojimui, nesiglamžantys ir natūralūs

„Vienas svarbiausių akcentų vasarą – patogumas. Todėl ir audiniai šiuo sezonu privalo būti lengvi, nesiglamžantys, praleidžiantys orą, lengvai krentantys, malonūs dėvėti. Užplūdus karščiui, patariu vengti sintetikos. Vietoj jos – kokybiška medvilnė, šilkas, natūralaus pluošto viskozė. Be to, nepamirškite, jog šį sezoną karaliauja eklektiška elegancija. Jei audinys lygus, vienspalvis – kirpimas gali būti įdomesnis, išsiskiriantis, jei audinys margas, pilnas detalių – kirpimas turi išlikti paprastas, universalus.

Tačiau svarbiausias mano patarimas vasarai – nuodugniai peržiūrėti jau esamą spintos turinį. Visai nebūtina šio keisti iš esmės. Daugelis praėjusios vasaros tendencijų kartojasi, išlieka tokios pačios. Tad pasitelkę vaizduotę ir priderinę naują detalę: batus, papuošalą, rankinę ar aksesuarą į savo garderobą atnešite naujo vėjo. O jo, kaip žinia, vasaros metu, labai reikia“, - patarimais dalijosi I. Kvedarienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)