Akį gundantys paplūdimiai, nuostabus oras, nematytos vietos ir visiškas atsipalaidavimas. Atostogos - tas metas, kurio laukia kiekvienas. Kuomet visi darbai, buities rūpesčiai ir galvos skausmas dėl blogo oro nugrimzta kažkur giliai… Turbūt vasara yra tas metas, kuomet savo atostogas planuoja daugelis. Juk kad ir kaip mylėtumėm Lietuvą, tenka pripažinti, kad karšta vasaros saule čia pasimėgauti tenka retokai.

Tad visas, kurios rankose jau turi lėktuvo bilietą arba dar tik planuoja jį pirkti, drauge padiskutuoti ir išspręsti problemas dėl lagamino turinio kviečia stilistė Agnė Gilytė.

Nors atostogos yra kaip tyras oro gurkšnis ir jų nekantriai laukiame visi, tačiau nerimas dėl lagamino, daiktų, kuriuos reikės susipakuoti ir susipirkti, pradeda varyti iš proto visas. Kyla daug neatsakytų klausimų - ar pakaks tik dviejų porų batų, ar reikia daugiau palaidinių, ar kosmetikos pasiėmiau ne per mažai, o gal visgi visko per daug? O tada ir prasideda: paskutinės minutės bėgiojimai po parduotuves, ieškant tobulo maudymosi kostiumėlio, bandymai sugrūsti kuo daugiau suknelių ir sijonų į vieną lagaminą ir širdį daužantys sprendimai - kurie daiktai keliaus kartu, o kurie liks kabėti spintoje.

Tad, jei nori negalvoti apie visą šią „mėsmalę“ ir ramiu žingsneliu keliauti į atostogas, apsilankyk naujajame stilistės Agnės Gilytės seminarų cikle 3 Lietuvos miestuose! Kartu pakuosime atostogų lagaminą, kad keliaudamos patirtumėte vien malonumą! Visoms dalyvėms dovanas dovanoja Kiehl’s kosmetika.

Daugiau informacijos: www.gilyte.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)