Kaip rašoma pranešime, šių metų Sandros Yushkos pavasario-vasaros kolekcijoje dominuoja pastelinės spalvos, lengvi ir gaivūs siluetai, drabužiai alsuoja bundančia gamta, kurią taip pat atspindėjo šiaurietišką stiliaus pojūtį propaguojančių floristų „Soiree” gėlių kompozicijos.

„Mano kuriamose kolekcijose visada atsispindi ne konkrečios inspiracijos, o to meto pojūčiai, emocijos ir nuotaikos. Kuriant šių metų pavasario-vasaros kolekciją norėjosi lengvumo, žaismingumo, nerūpestingos nuotaikos. Taip po truputi susidėliojo rožinė šios kolekcijos paletė su raudonais ir žaliais akcentais, o gimusiuose siluetuose dominuoja žaismingi raukiniai bei kimono kirpimai”, - pasakojo dizainerė Sandra Yushka.

Mariaus Trajano grojamos elektroninės muzikos fone, svečiai buvo vaišinami ne tik putojančiu vynu, „Birutė” mineraliniu vandeniu, tačiau ir ypatingais, kolekcijos spalvomis dekoruotais belgiškais šokoladais.

Šiuolaikiškas „Rūta Models” merginų šukuosenas kūrė „Hair Coctail Bar” plaukų ekspertai. Sandra Yushka kurtais drabužiais pasipuošusios merginos valiūkiškai pozavo žymiausiems šalies fotografams.

„Vakaro atmosfera buvo kuriama siekiant atspindėti 2017-ųjų pavasario-vasaros kolekcijos nuotaiką, todėl esu be galo dėkingą idėją padėjusiems įgyvendinti bendraminčiams”, - sėkmingu vakaru džiaugėsi Sandra Yushka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją