Žinoma, turbūt esi skaičiusi ne vieną straipsnį, kad mini sijonai tinka ne visoms, tačiau aš manau, jog tinkamai pasirinkus sijono modelį ir viršutinę dalį - jį gali dėvėti kiekviena. Juolab, kad mini sijonas nėra „išrankus“: tinka su aukštakulniais ir šilkiniais marškiniais, arba sportiniais bateliais ir dideliu džemperiu, po jaukiu kardiganu ar su klasikiniais marškiniais ir vyriško tipo batais.

Viskas priklauso nuo tavo nuotaikos ir pasirinktos progos. Žaisti su sijonu taip smagu - su vienu gali sukurti krūvas skirtingų derinių. Pagaliau atėjo laikas pademonstruoti kojas!

Tad ko tikėtis parduotuvėse ir kokie stiliai vyraus šį sezoną?

1. Džinsas. Taip, jis yra šio sezono hitas - tad ir džinsinių sijonų pasirinkimas itin gausus.

„Desigual“, „Zara“
„Mango“, „H&M“

2. Susiaučiamas. Jei nori šiek tiek kitokio ir įdomesnio modelio, rinkis susiaučiamą sijoną - jis atrodys puikiai prie lengvos palaidinės ir aukštakulnių.

„H&M“, „Mango“
„Reserved“, „Massimo Dutti“, „Zara“

3. Sluoksniai. Jei nori atrodyti žaisminga ir šiek tiek vėjavaikiška - rinkis kuo daugiau sluoksnių ir ryškesnes spalvas. Itin tiks toms, kurios nori, kad užpakaliukas atrodytų didesnis ir riestesnis.

„Zara“, „Mango“, „H&M“

4. Vintažas. Šie „Chanel“ tipo sijonai tiks koncervatyvioms, bet vis tiek linkusioms šiek tiek „išeiti“ už nusibrėžtų ribų.

„Mango“, „H&M“, „Zara“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)