Toks įvykis, kai du, skirtingi dizaineriai susivienija į kūrybinį duetą ir pakviečia svečius išvysti jų naujausias kolekcijas - nesvetimas. Jau nevienerius metus gerai žinomi dizaineriai Egidijus Rainys ir Lilija Larionova tokiu būdu tradiciškai stebina kūrybos gerbėjus.

Šį kartą jie pristatė dar niekur nematytas prêt-à-porter 2017/2018 m. rudens-žiemos drabužių kolekcijas, skirtas išskirtinai moterims. Nekartą savo išskirtinius pristatymus ištikimai rengę netradicinėje vietoje - „Menų spaustuvėje”, šiais metais duetas nusprendė gerbėjus pakviesti į rotušę.

Taipogi Manto Petruškevičiaus – „Flower Couture by Mantas Petruskevicius“ dekoras buvo specialiai sukurtas šiam madų šou. Pačių kolekcijų įvaizdžiais rūpinosi žinoma stilistė Karina Leontjeva.

L. Larionova ir E. Rainys stebino naujais modeliais ir kiek netikėtais kūrybiniais sprendimais. Štai E. Rainys stebino netikėčiausiais spalvų deriniais, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodė visai nesuderinami. Pasak dizainerio, jo kūryboje yra pakankamai spalvų, nors jis ir nevengia tamsių atspalvių. Kai kurie jo kolekcijos modeliai priminė jo paauglystės laikų disco ir aerobikos kostiumus. Pristatymo metu netruko eklektikos ir kontrastingų derinių.

L. Larionova pristatė per trisdešimt kūrinių, kurių patogumą, kokybę ir funkcionalumą, per ne vienerius kūrybos metus, jau spėjo įvertinti stilingos minimalizmo ir laisvės gerbėjos. Kolekciją įkvėpė art nouveau architektūra, gyvavusi 1895-1914 m., todėl drabužiai pasižymėjo abstrakčiomis formomis, turtingais ornamentais: gėlių motyvais, skirtingomis faktūromis ir įvairių spalvų audinių derinimu.

E. Rainio kolekcija:

L. Larionovos kolekcija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)