„Penktadienio aprangos kodo“ fotosesijoje sudalyvavę kompanijos žmonės buvo ne tik gerai nusiteikę, bet ir nepriekaištingai atrodė. Neabejojome, kad biuro darbuotojai puikiai atliko namų darbus ir pasipuošė šventiniam penktadieniui. Tačiau čia dirbantys nekilnojamojo turto specialistai prasitarė, kad jie taip atrodo kasdien. Kai kurios moterys net ir penktadieniais neatsisako puošnių sijonų ar suknelių, o vyrai – kostiumų ir klasikinės avalynės. Pasirodo, kad jų darbas juos priverčia pasitempti kiekvieną dieną.

Vadovai atskleidė, kad brokeriai visuomet palaiko patikimą, aukštos kvalifikacijos verslo įvaizdį, kurį vertina klientai. Todėl oficialus aprangos kodas yra būtinas.

Oficialioje aplinkoje vyrų aprangos standartas yra kostiumas, kurį sudaro švarkas ir kelnės, o moterų – švarkas ir sijonas, kelnės ar suknelė.

Pasak jų, tokį darbą dirbant netinkami trumpi sijonai ar kelnės tos, kurios atrodo pernelyg neformaliai – netradiciniai džinsai, sportinės kelnės, šortai. Nedera ir palaidinės ar marškinėliai, kurie yra pernelyg atviri.

Taigi ši įmonė vadovaujasi patarle – „sutinka pagal rūbą, palydi pagal protą“, todėl jie visada turi atrodyti profesionaliai ir tvarkingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)