Šukuosenų šou surengs žinomas salono „Barzdaskučiai“ meistras John Alexander Serna. Vakaro metu jis pademonstruos naujausias tendencijas atspindinčius plaukų ir barzdų kirpimus. Į meistro kėdę sės žinomi ir veiklūs vyrai: Aras Vėberis, DJ Sezzy, Jonas Sakalauskas, Darius Vizbaras, Dominykas Šaudys, Rafal Narkevič, Žygimantas Runavičius, Mantas Jautušenka.

Sezzy

Kaip rašoma pranešime, stipriosios lyties atstovams bus ne tik kuriamos šukuosenos, bet jie demonstruos ir prekinio ženklo „kaip tu by Serge Gandzumian“ naujausios kolekcijos fragmentą. Įdomu tai, urbanistinės stilistikos kolekciją demonstruos ir pats dizaineris Seržas Gandžumianas. Pasak dizainerio, ši kolekcija, įkvėpta begalinio noro ugdyti vartojimo kultūrą ir kelti ją į aukštesnį lygį. Tai laisvalaikio drabužių kolekcija, skirta išprususiam vartotojui, turinčiam išpuoselėtą, išlavintą skonį.

Seržas Gandžumianas

Pasak plaukų ir barzdų meistro J. A. Serna, šiuo metu populiariausias vadinamasis „gatvės barzdos“ stilius. „Vilnius kasdien vis labiau tampa panašus į Vakarų Europos didmiestį, tad urbanistinė gatvės mada – itin aktuali“, – sakė J. A. Serna, prieš keletą metų į Lietuvą atvykęs iš Kolumbijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją