Naujausios „Naked Bruce“ istorijos

Įkurtas 2013-aisiais, šiandien šis mados prekės ženklas yra vienas geidžiamiausių lietuviško dizaino produktų. Gebėjimas derinti neproporcingas detales, spalvas ir raštus – pagrindiniai šio prekės ženklo sėkmės bruožai. Ankstesnėse kolekcijose pristatytos „Naked Bruce“ tamprės ir kiti laisvos bei ambicingos miesto merginos drabužiai iki šiol sulaukia nemažai mados entuziastų dėmesio. Ypatinga skaitmenine technika margintos tamprės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies sertifikuoto lietuviško poliesterio – jos juntamos kaip medvilnė, tačiau yra kur kas už ją pranašesnės. Sukurtos nevaržomam sąlyčiui su kūnu, tiek sportui, tiek laisvalaikiui tinkančios „Naked Bruce” tamprės, leidžia odai kvėpuoti ir nepraranda spalvos bei formos.

Pasak prekės ženklo įkūrėjos Monikos Olbakaitės, naujausia 2017 - ųjų „Naked Bruce“ pavasario – vasaros kolekcija pasakoja apie autentiškumą ir ištikimybę sau. Kolekcijoje itin aiškiai demonstruojama moteriškos ir vyriškos energijos kolizija: dryžiai ir langeliai vaizdžiai pasakoja apie vyrišką eleganciją, o netobulų formų žvaigždžių motyvai bei leopardo raštas – apie nežemišką moters prigimtį ir energiją.

Kaip rašoma pranešime, šį sezoną „Naked Bruce“ moteris save pristato tokią, kokia ji yra iš tiesų - jausminga. Naujuose modeliuose gausu detalių, perregimų aplikacijų, kurios, pasak kūrėjos, yra, tarsi, moteriško naivumo apraiškos. Šios viršutinių rūbų detalės itin darniai sąveikauja su tipiniais gatvės stiliaus ženklais – bliuzonais, oversized tipo marškiniais.

Madą vartoja atsakingai

Naujausia „Naked Bruce“ kolekcija yra pirmoji, kurioje limituoto tiražo audiniai jungiami su „Naked Bruce“ audiniais iš ankstesnių kolekcijų. Taip siekiama skatinti atsakingą vartojimą, nes, pasak Monikos, „Naked Bruce“ nėra tik drabužiai, tai - Šiaurės Europos estetikos standartas, kuriame apčiuopiama gaminio kokybė ir plika akimi nematoma produkto pridėtinė vertė.

Šeštadienis - vizitui į vienos dienos parduotuvę

Jau visai netrukus, šį šeštadienį, balandžio 1-ąją M. Olbakaitė ir jos kuriamas „Naked Bruce“ vilniečius ir miesto svečius kvies apsilankyti netradicinėje vienos dienos parduotuvėje.

„Tai – ne balandžio 1-osios pokštas“, – juokiasi kūrėja. „Šeštadienį su „Naked Bruce“ vienai dienai įsikursime Dalios Mauricaitės Kalinauskienės ir Naurio Kalinausko dizaino studijoje „Demoroom“, – sako Monika. Čia apsilankiusiųjų lauks naujausia „Naked Bruce“ 2017-ųjų pavasario – vasaros kolekcija ir kūriniai iš ankstesnių prekės ženklo kūrybos etapų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)