A. Valentaitė prisipažino, kad vengia vienintelių pėdkelnių – kūno spalvos. „Su kūno spalvos pėdkelnėmis – sudėtingiausia. Jos būna per tamsios, per šviesios, per storos ir labai dažnai blogai atrodo. Aišku, būna tokių itin plonyčių, kurios beveik nepastebimos ir labai dailiai apgaubia koją, bet dažniausiai moterys tokių nesugeba atrasti. Aš tokiu atveju labiau prijaučiu nuogoms kojoms, išteptoms blizgančiais kremais, nei netinkamai parinktos pėdkelnės.

Dažnai atėjus į renginius galvoji, kad gražiai moterys atrodo, bet kažkas su jomis negerai. Daili suknelė, puikus sijonas, tačiau kažkas vis tiek ne taip. Ir viską gali sugadinti netinkamai parinktos pėdkelnės. Pėdkelnės turi sudaryti visumą su visu bendru vakaro įvaizdžiu“, – dalijosi mintimis garsaus prekinio ženklo ambasadorė Lietuvoje A. Valentaitė.

Asta Valentaitė ir Petia Minkova

„Wolford“ prekės ženklo vadovė Petia Minkova atskleidė, kokios šiuo metu yra pėdkelnių tendencijos ir tai, kokias reiktų rinktis šį pavasarį.

Ji išskyrė, kad kokybė, nepriekaištingas dizainas, labai lengva priežiūra ir patogumas yra svarbiausi dalykai, renkantis pėdkelnes.

Pėdkelnių tendencijos

Šio sezono pėdkelnių naujovės ir tendencijos:

  • Prieblandoje švytinčios pėdkelnės, kurios ne tik yra numargintos įvairiausiais raštais, bet ir papuoštos chna ornamentais. Tais pačiais raštais, kuriuos marginamos ir rankos, ir kūnas, taip pat labai madingos ir tokiu raštu puoštos pėdkelnės.
  • Tai pat madingos skylėtos pėdkelnės. Nuo tokių pėdkelnių vyrams užverda kraujas.
  • Pėdkelnių gamoje vyrauja natūralios gamtos spalvos, pasteliniai atspalviai, kurie per visą mados istoriją buvo labai populiarūs, tinkantys visur ir visada. O tai yra didelis pliusas, kad nepriklausomai nuo sezono, jūs galėsite puoštis šiomis pėdkelnėmis.
  • Kokybiškos pėdkelnės iš merino vilnos audinio. Vilna yra išdirbta taip, jog tampa plonesnė už patį kašmyrą. Tokios pėdkelnės tinkamos dėvėti ir žiemą, ir vasarą, nes jos turi ir šildomąjį, ir šaldomąjį efektus.
  • Taip pat pro akis reiktų nepraleisti pavasarinių spalvų: rožinių, melsvų, tamsiai pilkų, migdolų riešutų atspalvių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)