Žaismingi ir ryškiaspalviai, išskirtinio dizaino maudymosi kostiumėliai primena mums gerai žinomų animacinių filmukų herojų aprangą. Tačiau vietoje princesių suknelių čia matyti jų išvaizdą interpretuojančių bikinių modeliai.

Tačiau, kad būtų panaši į „Disnėjaus“ personažą, nebūtina aklai sekti japonų „Cosplay“ persirengėlių mada, kai nuo galvos iki kojų atrodai kaip nežemiška ir keista būtybė. Juk tai nei kiek nesisieja su žavesiu, originaliu stiliumi ir moteriškumu. Tačiau vieno prekės ženklo kūrėjai pristatė dar niekur negirdėtą ir nematytą idėją.

Net jei ir atėjus vasarai esate nepatenkintos savo figūromis ir manote, kad tik tobulus kūnus turinčios moterys gali atrodyti pritrenkiamai - jūs klystate. Šiuos maudymosi kostiumėlius sumanė kurti prekės ženklo „Enchanted“ kūrėjai, o priežastis, kodėl dienos šviesą išvydo būtent tokio netikėto, bet patrauklaus dizaino bikiniai yra paprasta ir kilni. Jų tikslas - moteris priversti jaustis kaip princesėmis. Juk ryškiaspalvis karnavalinis kostiumas labiau tinka mažai mergaitei, o ne subrendusiai moteriai.

Mados kūrėjai parodė, kad jaustis gražiai ir ypatingai nėra sudėtinga, o princese pabūti gali kiekviena iš mūsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)