Trumpame interviu G. Valavičiūtė atskleidžia, kaip atrodė fotosesijos užkulisiai bei kodėl ji ėmėsi šios įkvėpiančios iniciatyvos.

- Kodėl sugalvojote daryti tokią fotosesiją? Koks jos tikslas bei misija?

- Aš visuomet norėjau stilingos fotosesijos su apatiniais. Kadangi mano tipo sudėjimo moterų nedažnai (arba beveik išvis nekviečia) kviečia demonstruoti apatinių, tai nusprendžiau, kad reikia pačiai tai padaryti. Juk moterys yra įvairaus sudėjimo, o apatinius demonstruoja tik vieno tipo modeliai. Norisi skleisti įvairovę, norisi prie jos pratinti ir kitus ir net pačias save. Todėl ir pasidarėme šią fotosesiją, įkvėptą neeilinių asmenybių charakterių Tildos Swinton, Debbie Harry bei Fridos Kahlo.

- Kas dar be jūsų joje dalyvavo?

- Dalyvavo dvi mano geros bičiulės Agnė ir Dovilė. Kai pasiūliau šią idėją, jos abi nesvarsčiusios sutiko. Mus įamžino Eva Grin (Eva Grin Photography), akcentus ant veido sudėjo Justyna Aleksandrovič Bellissima, o stilizavo Maja Segal kartu su manimi.

- Kaip jautėtės fotosesijos metu?

- Puikiai. Žinot, kai aplink tave sukasi tavo širdies ir sielos žmonės, tai net ir nuoga skraidydama studijoje jausiesi komfortabiliai. Mes tiesiog kalbėjome, dalinomės savo patirtimis bei išgyvenimais, užsisakėme picos ir pabaigoje nulėkėme išgerti kavos. Štai tokia ta atmosfera buvo.

- Ar fotografė išpildė jūsų viziją? Kieno kurtus drabužius jūs vilkėjote?

- Taip, kuo puikiausiai. Norėjosi atskleisti bent po akimirką Tildos, Fridos ir Debbie įkvėpimo. Manau, kad pavyko. Na, man asmeniškai, labai patiko. Visa kita - tik detalės.

Su apatiniais buvo šiek tiek kebliau, nes, atrodo, kad spalvos ir dydžiai labai pykstasi tarpusavyje. Tačiau merginos iš „Two Sisters“ specialiai Dovilei pasiuvo raudonąją balkonetę. O „Lindex“ pasirūpino mano ir Agnės grožiu.

Foto: Eva Grin Photography
MUA: Justyna Aleksandrovič Bellissima, Agnė Steckytė
Asmenybė: Dovilė Jakštaitė, Agnė Steckytė, Giedrė Valavičiūtė
Stilius: Maja Segal, Dydis nesvarbu
Postprodukcija: Daumantas Kryžius
Apatiniai: „Lindex“, „Two Sisters“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)