Atskleidė, kas bus madinga

K. Rimdžiaus pasiteiravus, kokius kirpimus galėtumėte išskirti, kaip madingiausius šį sezoną, stilistas atsakė, kad vyrų madoje pasikeitimai nevyksta taip greitai, kaip kalbant apie moteris. Šiais metais vis dar išlieka trumpinti šonai ir ilgesnis viršus. Vienintelis radikalesnis pasikeitimas, kuris yra matomas - plaukų ilgis. Kas turi gerus plaukus viršuje, jie bus paliekami ilgesni, ir taip formuojamas tarytum netvarkingas įvaizdis.

Vyrams, kurių plaukai plonesni, siūloma nenutrumpinti šonų, t.y. nekurti didelio kontasto tarp šonų ir viršaus, palikti bendrą, truputį ataugusių ir netvarkingų plaukų įvaizdį. Viena iš karščiausių sezono tendencijų vyrams - banguoti, garbanoti ar kitais būdais tekstūruoti plaukai. Tokį efektą galima išgauti arba cheminio sušukavimo būdu arba kasdienei priežiūai naudojamomis žnyplėmis.

„Šiuo atveju, mes vyrai turėsime pasirausti moterų grožio lentynėlėse. Reziumuojant madingiausio kirpimo temą, galiu pasakyti, kad dingsta tvarkingo dendžio įvaizdis, o į madą ateina seksualus, valiūkiškais plaukais mačo“, – atskleidė K. Rimdžius.

Gražių plaukų paslaptis

Pagrindinės plaukų ir šį sezoną madingų kirpimų priežiūros priemonės nesikeis. Svarbiausiais išliks teisingai parinktas šampūnas ir kondicionierius. Dauguma vyrų pereinamuoju laikotarpiu iš žiemos į pavasario sezoną skundžiasi nušašėjusia galvos oda. Tokiu atveju puikiai tiks drėkinantis purškiamas pienelis. Norint susikurti valiūkiškesnį įvaizdį, naudokite purškiamą jūros druką, gumą arba matinį molį.

„Sunku būtų įvardinti tai, kas yra nebemadinga. Pagrindinis mano patarimas – kirpimą rinktis ne tik pagal veido formą ir jūsų plaukų būklę, bet ir pagal gyvenimo būdą bei bendrą įvaizdį. Juolab, kad esant geram kirpimui, dieną galite turėti tvarkingą šukuoseną ir dėvėti klasikinį kostiumą, o vakare persiformuojant į valiūkišką įvaizdį ir pasirinkti odinę striukę“, – teigė stilistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)