„Oxox“ kuria madą vaikams, kurie yra unikalūs ir neeiliniai, ne tik savo charizma, plaukų, akių ir odos spalva ar strazdanomis ant nosies, bet ir savo vidiniu pasauliu - paslaptingu ir kupinu nuotykių lyg pasakų knygose.

Kaip teigiama pranešime, šiltojo sezono kolekcija „Tyrinėtojai“ pasakoja apie keturis vaikus, kurie gyvena didžiuliame sode, kartu su rečiausių rūšių augalais. Kiekviena diena čia - tikras džiaugsmas. Jie laksto nevaržomi, džiaugiasi vieni kitų draugija, pusryčiams, pietums ir vakarienei graužia morkas, o sugulus naktį, vieni kitiems pasakoja istorijas apie tai, ką dienos metu sužinojo apie vieną ar kitą augalo rūšį. „Oxox“ vaikai - tai vaikai, kurie ištroškę žinių, pasakojimų ir istorijų.

Visos Kolekciją sudaro praktiški, judesių nevaržantys ir laisvai judėti leidžiantys drabužiai, kurie pasižymi antialerginėmis savybėmis, gaminami tik iš ekologiškų medžiagų. Vyraujančios spalvos - pastelinės melsva ir rožinė, džinso mėlis, monochrominis duetas, taip pat botanikos tematiką atspindintys raštai.

Visos „Oxox“ kolekcijos yra pritaikytos vaikų kasdienos poreikiams - darželiui, mokyklai, miestui, gamtai, sekmadienio išeigoms į svečius.
Prekių ženklas „Oxox“ kuria drabužius tiek mergaitėms, tiek ir berniukams, kurių ūgis nuo 62 iki 164 cm.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)