Tad kokios tendencijos atsispindės pavasariniuose paltukuose ir striukėse? Ką galėsime vis dar išsitraukti iš spintos gilumos, o ką galbūt norėsime įsigyti?

1. Versta oda

Pasiūtas iš verstos odos ir primenantis odinį švarkelį, jis bus neįliemenuotas, neakcentuos figūros linkių. Madingas tiesus siluetas, minimalistinis dizainas. Tokia striukelė bus trumpa, nedengianti klubų.


„Bershka“, gamintojų nuotr.

2. Baikerio švarkas

Jis tapo klasikinio stiliaus sinonimu ir yra nepakeičiamas kiekvienu sezonu. Neabejojame, kad tokį turi kiekviena moteris. Juodos odos švarkas yra nepamainomas, derinant prie įvairios aprangos, kadangi jis puikiai tinka tiek prie moteriškesnio, šventinio, tiek prie laisvalaikio ar griežtesnio stiliaus. Šį kartą madingas variantas turės labai daug dekoro elementų - nuo kišenėlių, dirželių iki užtrauktukų.


„H&M“, gamintojų nuotr.

3. Kariškas švarkelis

Jis tiesiog privalo būti panašus į tikrą karišką uniformą. Švarkelis gali turėti dvigubą užsegimą, metalines sagutes, būti tamsios spalvos (populiariausias mėlynos ir raudonos derinys). Kitas variantas - primenantis šiaurietišką striukę „parką“, tik pasiūtas iš plonesnio audinio ir dekoruotas įvairiais siuvinėjimais bei aplikacijomis.


„Zara“, gamintojų nuotr.

4. „Bomberis“

Kai mados žinovai laidojo sportinio stiliaus švarkelį, jis sugebėjo išsilaikyti net kelis sezonus. Žiemą buvo dėvimas vietoje megztinio, o dabar atstos striukę. „Bomberis“ tinka tiek laisvalaikiui, tiek prie romantiškos suknelės ar palaidinės.


„H&M“, gamintojų nuotr.

5. Kimono tipo

Kiek per didelio silueto, plačiomis arba trijų ketvirčių rankovėmis, vienspalvis arba įvairių raštų, siuvamas iš skirtingų audinių - jis pakeis lietpaltį. Geriausias variantas - pusilgis, dengiantis klubus ir dailiai sujuosiamas dirželiu.


„Zara“, gamintojų nuotr.

6. Kailio raštai

Madingiausias variantas - leopardo ir zebro kailio raštas. Jo imitacija nuguls ant paltukų, kurių ilgis varijuos nuo midi iki maxi, o bendras dizainas primins 7 dešimtmečio stilių. Raštai bus natūralių spalvų, nuo baltos iki rudos.


„H&M“, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)