Prabėgusios mados savaitės renginiuose netruko dizainerių pristatančių kolekcijas, skirtas šių metų pavasario ir vasaros sezonui. Žiūrint į bendrą kontekstą netruko ryškių spalvų, o labiausiai - rožinės, kuri dominuos tiek aprangoje, tiek makiaže.

Nuo mados namų „Delpozo“, „Bora Aksu“ kūrėjų iki dizainerio Oscar de la Renta - jų modelius puošė itin ryškus ir netikėtas makiažas, kuris atsikartojo nevienoje kolekcijoje, tad žiniasklaida spėjo „pakrikštyti“ rožinę spalvą madingiausia grožio tendencija.

Atėjus šiltajam sezonui pamirškite įprastą padūmavusių akių efektą arba juodos spalvos apvadus. Dominuos gaivus ir jaunatviškas įvaizdis! O jį geriausiai sukurti padės rožiniai šešėliai. Tiesa, rožinį atspalvį patariama rinktis pagal jūsų odos šviesumą arba tamsumą.

Jeigu jūsų oda yra itin šviesi ir blyški, patartina rinktis švelnų ir vos matomą atspalvį, o jei ji tamsesnė - ryškų arba avietinį. Taipogi spalva gali turėti raudonų ar oranžinių tonų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją