„Labai seniai domiuosi mada ir stiliumi. Pirmasis mano kūrinys buvo išleistuvių suknelė, kurią vilkėjau prieš 9 metus. Ją susigalvojau pati ir siuveja įgyvendino mano idėją. Visada žinau, kaip ir kodėl noriu atrodyti vienaip ar kitaip. Daug rūbų esu pasisiuvusi pas siuvėjas, nes tiesiog sugalvoju ko noriu, o to nėra parduotuvėse“, – apie susidomėjimą mada pasakojo Agnė.

Mergina teigė, kad ji šiuo metu lanko drabužių konstravimo kursus, mokosi siūti, kad galėtų įgyvendinti visus kūrybinius sumanymus.

„Mėgstu įsigytą rūbą pakeisti – pridedu detalių ar derinu su skirtingų stilių drabužiais. Daug idėjų pasisemiu iš socialinių tinklų Instagram ar Pinterest. Naršyti po Pinterestą man prilygsta meditacijai: pastebiu detales, spalvas, audinius ir jau galvoje dėlioju, kaip susikurti kažką panašaus. Augindama vaiką nuolat pirkau rūbus, tačiau dažniausiai apsieidavau su džinsais ir sportiniais bateliais.“

Po motinystės atostogų sugrįžusi į darbą, Agnė sugalvojo iššūkį - išbandyti jėgas stiliaus kūrimo srityje, o tuo pačiu sau susikurti naują pramogą. Ji teigia, kad galvoje nuolatos sukosi mintys, ką galėtų padaryti, kaip save realizuotų, netgi galvojo apie savo drabužių prekės ženklą. Tačiau galiausiai nusprendė pradėti nuo mažesnių žingsnių.

„Šiuo projektu noriu parodyti, kad nereikia turėti brangių ar spintoje netelpančių drabužių. Kartais užtenka sumiksuoti ar suderinti jau turimus, pakeisti tam tikras detales ar avalynę ir gausis visai kitas garderobas. Tai puiki pramoga“, – pasakojo iššūkio sumanytoja.

A. Presė džiaugėsi, kad pastaruoju metu ji iš draugių ir pažįstamų sulaukia žinučių, kuriose jos prašoma patarti, ką rengtis vienai ar kitai šventei, kaip derinti drabužius.

„Tikrai nesu ekspertė – patariu pagal savo nuožiūrą, kaip man atrodo kas būtų tinkama tam tikrai progai. Nenoriu savęs pozicionuoti kaip stilistės ar žinovės. Tiesiog rengiuosi taip, kaip man patinka ar atsižvelgiant į dienos ritmą“, – teigė mergina.

Kaip Agnei seksis laikytis iššūkio? Pamatysite jau netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)